Arkadaşım

sen hala aynı şekilde konuyu farklı yönlere çekmeye çalışma. Veremicen hizmeti de yorumlama

VPS in veya sanal sistemlerin varlığını - çalışma sistemlerini 1997 de tanıdım. O sebeple Neler yapabilir veya yapamaz biliyorum.
Ve VPS - virtual sistemlerdeki asıl amaç Kaynakları Paylaşmak DEĞİL. Var olan kaynakları atıl halden çıkarıp, Max performans ile yeni sistemler oluşturmaktır. Siz buna paylaşmak diyor olabilirsiniz, ama değil.
Çünki şuan dünyadaki Server ların büyük çoğunluğu Max %30 performans ile çalışmakta. Her iş için firmalar yeni hardware ler alaraktan atıl kaynakların sayısını arttırmakta; harcanan hardware maliyetini, elektrik miktarını düşürerek, İş konsolidasyonu ve bu işi yapacak kişilerin sayısını azaltmak için ortaya çıkarılmış bir çalışmadır. Ama Virtual sistemler oluşturmak için, ilk adım normalde alınan hardware in bir üst adımı alınarak işleme başlanır. Eğer virtual sistemlerde RAID yapısını kullanmazsanız, istediğiniz kadar CPU - RAM mikarını arttırın, kuracağınız sistemler bir süre sonra ençok rastlanan Performans boğulmasına sebep olacaksınız. Çünki Dünyada RAM-CPU hızları son sürat ilerlerken Disk hızı hala sabit seviyede durmaktadır. Bu da ister reel ister virtual sistemlerde büyük bir performans sorunudur.
Diğer vps lerin çıkarttığı sorunlar benim sorun ve problemim olamaz. Bireysel bir müşteri olarak istediğim ve anlaştığım performansı sağlamak zorunda. Diğer vps lerin çıkardığı sorunlar dan dolayı beni bekletemez ve performans düşmesine sebep olan vps i başka server a taşısın. Tabi bunu yapabilmesi için 1-2 adet server ı olmaması gerek.

Bu arada eklemek istiyorum. Virtual sistemlerde oluşturulan OS'lar; Hadrware bağımlılığından bir nebze arındırılmış sistemlerdir.
Yani; sizin hardware inizin bozulması anında virtual sistem dosyasını başka hardware e taşınıp max 15dak içinde eskisi gibi çalıştırılabilir hale gelebilirsiniz. Çünki OS içinde tanıtılan hadrware configleri virtual dır.

Teknolojik kişiye bukadar virtual dersi yeter.

VPS ve VDS lerdeki ram kısıtlaması ile (?) ile Down/Up dan oluşacak boğulma kısmını anlayamadım. Bildiğim ve yaşadığım birşey varki, 2.-3. günden sonra VPS im ben ve diğer vps sahiplerinin performansına göre boğulma oluyor. VPS Adminimiz de server ı reboot ederekten bu sorunu o anlık için ortadan kaldırıyor. Teknik olaraktan bu şekilde bir sorunun oluşma sebebini bilmiyorum. Çünki kullanılan yazılımı bilmiyorum. Bazen yazılımı bilmek de yetmiyor. Aç kapa sorun düzeliyor.

Türkiye ip si ile işlemleri yapmak istemediğim için YurtDışı vps arıyorum.

Ve şu var. Ben bir müşteri olarak taleblerimi yazmışım. Sen veya o taleblerime uygun hizmet veremeyenlerden de yorum istemiş değilim. Bir hizmet taleb ediyorum. Bu hizmeti sağlayamıyorsanız, veya sisin PİYASANIZ benim talebime uymuyor ise lütfen konuyu uzatmanın gereği yok.

Ben yaşadığım sıkıntılardan dolayı bu şekilde bir arayışım var.
Veremiyorsanız, size hayırlı işler

Konuyu ve beni neden meşgul ediyorsunuz ?