AXSOY; LeFleur;

Beni tanıyormusunuz?
Benim aradığım Teknik Özelliklerde hizmet şartlarına sahip misiniz?

SAS/SCSI diskli vps server kullanmadığınız sürece zaten sizle çalışmam için sebep yok.
Diğer bütün şartları fazlası ile yerine getirebiliyor olsanız bile...

Yurt dışında, SAS disk üzerinde zaten bana bu hizmeti veren veya vermeye çalışan kişilerden halen hizmet almaktayım.

Sizden istenmeyen bir yorumu yaparak, o hizmeti verebilen veya verebileceklere mani oluyorsunuz.

İstediğim hizmet için şu kadar para diye de topic açmış da değilim!!!

Vps hizmeti verenlerin hepsi %99 UpTime vaad ediyor.
Ve 100Mbit lik internet bağlantısından bahsediyor. Peki o süre ve o bant hızı görülmeyince nasıl telafi ediyorsunuz?
Benden hizmet bedelini peşin alıyorsunuz. Peki vaad ettiğiniz süre ve şartları sağlayamadığınız zaman, size güvenip birşeyler yapmaya çalışan kişilerin kaybımın telafi iadesi nedir?

R10 forumunda kişiler ile parasal sorun yaşamadım ve istediğim/vaad ettikleri hizmet için istedikleri ücreti geciktirmiş/pazarlık yapmış da değilim.

Sizin gibi iTrader puanımın olmaması, sizin için şüpheli müşteri izlenimi verebilir ama halen çalıştığım kişiler size parasal sorun çıkarmadığımı, geciktirmediğimi, hatta erken ödeme bile yaptığımı söyleyecektir.
Tabi siz aradığım teknik şartlara sahip iseniz...

Arkadaşlar.
İstediğim teknik özellikler uç nokta değil.
Bu forum içinde taleb ettiğim hizmeti veren veya o seviyeye ulaşmaya çalışan arkadaşlarımız zaten var. Ben çalışma seviyemi daha iyileştirme arayışındayım.
Bu tür hizmeti vermek SİZİN için çokmu zor? O zaman bırakın verebilecekler yazsın veya istediğim hizmeti sağlayacak kişi yok ise, boş kalsın topic.

Çalıştığım kişiler ile bir sorunum olsa idi ya onlar tarafından veya benim tarafımca açılmış Şikayet topiği cevaplıyor olurdunuz şuan.

Para iade konusuna tepki alacağımı biliyordum. Kasdi olarak yazılmış bir ifadedir.
(Belki bu şart ayıplı hizmet verenlerin sayısını azaltır ümidi için yazıldı)

Şikayet kısmında bir sürü firma veya kişisel hizmet verenler için açılmış topic var.
Şahsım olarak hiç kullanmadığım vps için bedel ödemiş aynı saatte bile olsa, bana söz verilenin dışındaki hizmetin iadesini isteyip, alamamış biriyim.

Sizlerin vps iadesi yapmıyor olmanız, işin aslının bu olduğunu mu gösteriyor?
Ayıplı hizmetin iadesi olmayacak mı? Tüketici Hakları diye bir ifadeden haberiniz yok demekki.
Benim paramı alacaksın, ben forumda deliller ile ayıplı hizmetini isbat edeceğim ama sen paramı iade etmediğin gibi bu forumda iş yapmaya devam edeceksin ve firman hakkında açtığım topic birde silinecek, Admin-Mod lar Pm lerime cevap yazmayacak... Siz de buna PİYASA ŞARTLARI diceksiniz.

Bahsettiğiniz piyasa bu galiba...
Saolun. Ben o piyasadan hizmet taleb etmiyorum zaten.

Bu forum içinde sizin piyasanız dışında hizmet anlayışı olanlara mani olmayın.