SahinDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paylaşımlı hosting sunucuları olası bir sorunda çabuk mudahale edilmesi gerekir, bunu Hosting satıcıları biraz daha iyi anlayacaktır.

Ayrıca belirtmek istiyorum,

OVH,Hetzner,Netdirekt,Fastit,Leaseweb gibi verimerkezlerinde 1-2 sunucuya sahip olup hosting işi yapacaklar 3 defa düşünsün, çünkü bu tip verimerkezleri kiraladığınız sunuculara tam anlamı ile erişebilme ve yönetebilme yetkisi ve olanakları sunmaktadır.

Eğer sunucuya uzaktan erişip profesyonel anlamda mudahalede bulunamassanız yani kendi işinizi kendiniz göremesseniz çok sıkıntı çekersiniz, 1 adet ticket açarsanız 24 saatte cevaplanır.

Onlara şöyle yazarsın 'Kardeşim bünyemde bir sürü web hosting var müşterilerim mağdur durumda yüzlerce binlerce site kapalı mahvoldum' diye söylesen dahi onlar için fark etmez

Kısaca bu tip verimerkezleri ile çalışmak için aracıları kullanmanızı şiddetle öneriyorum forumda Hetzner bayisi Serkan CEYLAN, RapidSwitch Fazlı Yılmaz, Netdirekt Şeyhmus YAN gibi insanlar boşuna bas bas bağırmıyor arkadaşlar, 3-5 kuruş fazla verin sıkıntı çekmeyin + ekonomiye can verin yahu
İşte burada koptum, Allah razı olsun Şahin bey keyfim yerine geldi valla