Konudaki tüm mesajları okudum.En azından fikri sahibi olamk isteyenler için aşağıdaki fikirler ilginç geldi bana.
internet üzerinden bir iş yaparım diyorsan video ve kadınlara yönelik işler tavsiye ederim.
gir site satışı bölümüne. Toplamya başla bütün gelirli siteleri. Eğer internetten ben kazansam okadar parayı bunu yapardım
Site satışa girip site toplamakla olmaz bu işler! Site satış bölümünde satılan siteleri sende 30 tl verip kurabileceğin ve geliştirebileceğin siteler zaten bu birincisi.
İkincisi site satın alma , video sitesi şu sitesi bu sitesi hikaye.
Önce git firma ol, vergi levhanı al, sonra git bir ofis aç. İnternet üzerinden kazanacaksan sağlam bir yerden çok satılan bir mal getir. Reklam vermeye başla.
Sonra git hisse senedi al. Mygatsel çok doğru söylemiş bak. Türk telekom gibi yüzlerce şirket var.
Neyse artık hayırlısı olsunda ne olursa olsun!!!
böyle insanlar var ama onlar bu parayı nasıl kullanacağını biliyor gelip webmaster forumunda kimseye sormuyor daha öncede dedim eğer parası varsa gitsin inek alsın günde 42 lt. süt lt.50 krş satıyorsunuz günlük 21 lira bunun gibi 20 inek olsa düşünün ne ediyor
Bir ziraat muh olarak soruyorum kaç tane inek türü cinsi biliyorsunuz? sütün lt si 50kr değil daha fazla.Birde sizin inekler hava ile besleniyor,veteriner istemiyor galiba.
web tabanlı oyun yaptır sonrasında ekmeğini ye hocam