Soruyorum!!!!!

BTK da çalışan memurların internet hakkında ne kadar bilgisi var?????? Yer Sağlayıcı belgesini verirken inceleme yapan ve telefonlara cevap verenlerse vay halimize. Bunlar google ı da kapatır, linuxu da yasaklar

Microsoft karşıtı bir insanım, (yakında linuxa geçiş yapıyorum) Bunlar microsoftun yaptığı şeyler, bazı dayatmalarla bedava hizmeti çok olan google a baskı yapmaya çalışıyor.

Çok basit bir örnek vereyim. Youtube google tarafından satın alındığında 3 ay sürmedi (yanlış hatırlamıyorsam) pat kapattılar

Arkadaşım internet bu her önüne gelen videoyu paylaşıyor orda, her video yükleyenin başında nöbet tutamazsın ki. Bu denetlemelerle ilgili size küçük bir örnek daha vereyim;

Arkadaşımın internet cafesinde oturuyoruz, polis baskın yaptı. Yanlarında da elinde ajandası olan genç bir polis. Denetleme yapacağız dedi, arkadaş kendisinden emin bir şekilde kalktı ve ekip amirini karşıladı beni de denetleme yapacak genç polis memuru ile bilgisayarın başına gönderdi. Açtı bir tane makina o zamanlar (2006-2007) bedava bir filtreleme programı vardı adını unuttum, baktı bu niye bedava dedi ben hönk sonra girdi birkaç siteye siteler açılıyor, dedi böyle olmaz, neden sordum, kullandığınız program yeterli gelmiyor, ben yine nedenini sordum, program adres satırına göre (domainden bahsediyoruz ) filtreleme yapacak, peki dedim hürriyet veya zaman gazetesinde tecavüzle ilgili bir haberi buradaki müşteri nasıl okuyacak, bu kez polis hönk

şimdi bu işleri yapan mahkeme veya kurum, kuruluşlar internet sitesinin ve webmaster olmanın ne demek olduğunu bildiklerinden şüpheliyim. Yeni yeni kalifiye eleman aldıklarına eminim fakat halen bu gibi kararlar verirken bilinçli kararlar veremiyorlar..

Uzun oldu hakkınızı helal edin