benimle adam gibi konuş!
ben senın mali sıkıntını düşünmem, bu işi yapıyorsan o zaman hırsız damgası vuracağına yap bir sistem, kimse kullanamasın. Yapamıyorsan her temanı tasarım patenti yaptır. Bizde bilelim. Senmisin emek hırsızı yoksa başkasımı bizde bilelim. Sana adam gibi bir soru soruyorum verdiğin saçma sapan cevaba bak.! Medeni insan gibi tartışılmıyor bile senle. Birde esnaf rolüne bürünüp burada satış yapmaya çalışıyorsun.? Satış yapıyorsun vergini veriyormusun? Sen ne ayaksın hemşerim?
2.ci soruma cevap vermedin. Tasarımı satıp, sistemi kurduğunda neden kırılmış WHMCS kuruyorsun? Sen bunu yaparak emek hırsızı olmuyormusun ?
Kardeşim bilip bilmeden ne konuşuyorsun ben bugune kadar hiç bir müşterime crack whmcs kurmadım kurdum diiyen varsa çıksın ortaya kımseyede tavsiye etmedim evet vergimi ödüyorum gaziantepte iş yerimizde var dilersen ofisimizden sana fotograflar burada yayınlarım sen kimsin ki burada benım satışıma karışıyorsun ben temalarımı tasdix.com dan ilk tasdik eden olarak kayıt altına alıyorum bir sorun çıktıgında ilk benim tarafımdan tescil edildigi için haklı kişi ben oluyorum. fazla konuşma