TiHizmet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayır hocam öyle bir cümle söylemeyin daha çok aşk sözleri söyleyin
yangınımsın demek çok süper
yada evvelim sen oldun ahirim sensin
bence dediklerime kulak verin dediğiniz şey söylendiği zaman sizi kızdan uzaklaştıracaktır ben deneyimliyim kızlar güzel söz söyleyen erkeklerden hoşlanır şifreli erkeklerden hoşlanmaz
şifre değilki..yani kelime bulamadımda sana anlamı çözülememiş bi kelime söylüyorum manasında
EnginTopcuoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceden boğuluyordum bu dünyada biliyor musun?
Şimdi ise; nefes doluyum bu hayatta..
Çünkü sen varsın içimi ısıtan, günüm sen oldu nerdeyse. Düşünmeden geçiremez oldum saniyelerimi bile. Sabahımda sen, yolumda sen, bakışımda sen oldun. Anlam veremediğim garip ama tatlı bir şey bu. Bence sen.. İyki benimlesin.. Ebediyen benimle kalmaya ne dersin de (:

AntoL-Nyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Senin sevgin benim en büyük servetimdir.

delikanli53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kızı kelimlelerle etkilemek yetmez.
not: mesajı yazarken birden parmaklarım bunları yazıverdi

Bazen bir bakış, bazen bir tebessüm yeter tüm herşeye.
Gözlerdeki sırdır sevgiliyi sevgiliye anlatan ve saçlarındaki dokunuştur yüreğinin sıcaklığı.
Kalbime dokunmaya uzanma sakın, kalbim sana şah damarın gibi yakın.
İçimde bir yangın var, sevgi bu mu. İçimde bir volkan var senin sevginle parlayan.
Işığımsın gecenin karanlığında, güneşimsin en soğuk rüyalarımda.
Kadehimdeki şaraptasın, içtiğim suda, baktığım heryerdesin, rüyamda, yaşantımda...
Seni sana anlatmak mı, isteme benden bu kadar zoru, sana öyle aşığım ki kopamam senden yok başka bir yolu.
İçimde sen, kalbimde sen, aklımda fikrimde sen, gördüğüm en güzel rüyasın, uyandırma beni bırak hep yanında kalayım.......

ve eller tutulur gözlerin ta derinliklerine bakılır, öylece sessiz sedasız kalınır
eyvallah hocam..
MaLcoLm_x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
''Dünya dikenli bir hayat Sevenlerdemi Kabahat'' sen kıza bunu soyle yarın carsıda kolkola gezmessen ne olayım
muhahaha