Arkadaşlar gözüm gibi baktığım güzel blogumu ilgilenemediğimden dolayı satmak durumundayım. Elimde ziyan olmasını istemiyorum , çünkü hiç ilgilenemiyorum blogla. Blogun domainiyle ilgili çok olumlu eleştiriler aldım , bence de gayet yaratıcı , akılda kalıcı ve hoş bir domain. Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun.

Blog domain ile birlikte açılmıştır. Domainin alınma tarihi 19.02.2010 (IHS)

Blog , blogger üzerine kuruludur. Eklenen yazılar 1 dakika içinde index alır. Sitede 348 adet kayıt mevcuttur. Girilen yazıların tamamı özgündür. c/p içerik sayısı 5 ' i geçmez. Onlarda acil olduğu için 5 - 10 kelime değiştirilerek hızlıca bloga girilmiştir.

3 - 4 ay gibi bir sürede büyük yol katettiğime inanıyorum blog ile. İlgilenme ve backlink kasma fırsatım olmadı. Eminim daha çok çalışsaydım çok iyi yerlere getirebilirdim.

Site adresi : blogsijen.com
Site için istenen fiyat: 70 TL ( Pazarlık payı olabilir PM Atın )
Sitenin aylık getirisi: Adsense koydum , günde 4 - 5 tık alıyor. 0,50 - 1 $ arası getirdiği oluyor.
Sitenin açılış tarihi: 19.02.2010
Kategori, sitenin içeriği nedir: Genel blog ( Teknoloji , sağlık , spor , internet .. )
Günlük hit sayısı, kaynak link: Son 1 haftadır blogla ilgilenemiyorum. Zaten satma sebebimin başında da bu var. Bu yüzden hitlerde biraz düşüş olabilir. 1 - 2 yazı ile tekrar kendini toparlayacaktır.
http://www.sayyac.com/tr/stats/unique_visitors/SanTieG0

Domainin yaşı ve Pagerank değeri: Önümüzdeki güncellemede kesinlikle 1 - 2 yada 2 olacaktır. Biraz backlink çalışması yapmıştım son 3 hafta içerisinde. Birazda siz çalışırsanız daha da iyi olabilir.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İcerik
Hosting dahil midir: Evet ( Blogger )
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Blogger
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun diyelim. Özel tekliflerinizi de Ö.M yoluyla bana iletebilirsiniz. Ayrıca profilimden msn ekleyerek detaylı görüşme yapabilirsiniz. Saygılar ..