Önce ki sayfada yazılanlara kısaca cevap vereyim,

Yurdum insanı gayet düzeyli, anlamlı bir laftır ve bu laf dahi ironi içerir hiç bir hakaretvari anlam içermeden, kullanım amacı budur. İnsanların ölmesi çok üzücü evet, bunu hepimiz lanetliyoruz fakat bu durumu provokasyon amacı olarak kullanıp kendi emelleri için kullanan kişi/örgüt/kurumların piyonu oluyorsunuz, buna dikkat! Siz burada tartışıyorken, yaklaşık 2-3 saat önce bir haber düştü ajanslara onu okuyun, madem bu kadar düşüncelisiniz siyasi görüş farketmeden eleştirmeyi öğrenin.

Diğer konu ise " ha dur ben cevap vereyim ha dur ben cevap vereyim ha dur sen söyleme bak ben buna da baktım google dan şimdi onuda ben cevaplayım " tarzında konuşacaksak buraya yazmamızın bir anlamı yok, zaman kaybı oluyor. Ama konuya değineyim,

Bu ülkede ki sunni zenginlere bakmak için 15 yıl önceye gitmeye gerek yok,

Son 5-6 senede kimler servetini katlamış, kimler holding olmuş, adını uzaktan akrabasının bile bilmediği kimler bu ülkenin önemli kişileri haline gelmiş bunları araştırmak yeter.

Kuzenler liman, damatlar televizyon-gazete, arkadaşlar altın tüccarı, yakın akrabalar hastane ve otel zincirleri, oğullar armatör, belediye başkanlarının tv baronu ve kulüp başkanı olduğu bir ülkede 90 lara dönmek komik kaçıyor, önce önümüzü temizleyelim ondan sonra geçmişin hesabını hep birlikte sorarız arkadaşlar.

Konuyu çok dağıttınız, umarım bundan sonra konu dahilinde tartışmalarla devam ederiz.

edit: Asla polemik içeren tartışmalara katılmak niyetinde değilim, belirli bir konu üzerinde, toplumumuz ve ülkemizin iyiliği için tartışalım arkadaşlar. Bazı durumlarda siyaset arka planda kalmalı. Dış işlerimizi halledelim, içeri de yine biz bize kalır tartışmalarımıza devam ederiz zaten.