kucuk sampuanlar oto yıkama sampuanları mısal kucuk anahtarlıklar cocuklar ıcın mınık maliyetı olmayan bırlestırtıgınde traktor motor tarzı oyuncaklar olusan promosyonlar
aynı zaman da oto yıkama bolumune fırca ıle degıl sunger ıle yıkama yapsın fırca aracları cok cızıyor hocam ben sahsen cok muzdarıp oldum bu konuda ama karsındakı de ekmegını kazanan bırı olunca bır sey dıyemedım bır dahada o ıstayona ugramadım
hocam yakıtını sattığımız firmanın kartı var ona zaten % 2 ödeyerek dediğiniz gibi her yakıt alışında puan veriyoruz o puanlar la sabun tarzı üründen tutun beyaz eşyaya oyuncağa kadar herşeyi almak mümkün , fakat biz istasyon olarak birşeyler yapmayı düşünüyoruz, ve bunlar alışılmışın dışında olmalı diye düşünüyorum
peçete, ıslak mendil, koku v.b klasik şeyler dışında
burada da belirtmiştim.
örnek vereyim,
bir müşteri bana demiştiki ne hediye veriyorsunuz, benim cevabım güler yüz : ) olmuştu xxx istasyon şunu veriyor demişti , bende orası kaçakta veriyor demiştim olsun ama hediye veriyor demişti. Olay bu işte biz daha farklı olmalıyız temiz yakıtın yanında müşteriyide memnun etmeliyiz : ) .
fikirlerinizden dolayı yinede teşekkürler.