insanlık adına üzülüyor insan.
evet bende sizin adınıza üzülüyorum, burada yorum yapanların nereden biliyorsunuz yaprak dökümü bilmem ne kadını falanı filanı izlediğini. Hayata at gözlükleri ile bakan sizlersiniz, kusura bakmayın arkadaşım haberi hangi yönünüzle izlediğinizi ve nerenizle dinleyip yorum yaptığınızı bilmiyorum fakat biraz aşın kendinizi. Doğan grubu denen adam dönemin kualisyonlarından M.... Y...'a yemekler vererek ve satın alarak PETROL OFİSİ'ni peşin parayla alıp sonra "ödeyemiyorum" deyip taksit yaptıran ve karı ile taksitlerini ödeyen şu ülke için bir tek fayda yapmayan bir oluşumdan bahsediyoruz. Hemen atlarsın şimdi vergisini veriyor daa

Maliye bakanlığının ona kitlediği vergi miktarını hatırlatayım hemen sende o lafı deme, insan çalıştırıyor da deme hemen cevap veririm, babasının hayrına mı çalıştırıyor parasıyla çalıştırıyor, okul yaptırıyor da dersen dur ona da cevabım var, yaptırılan okul kaç para mal olursa %100 oranında vergi indirimi oluyor. Şimdi Telekom dediğini duyar gibiyim dur yazma, ttnet araplara satıldığında bi yerlerini yırtan malum medya grubuna sormak lazım ttnetin şu anda devlete (%49 devletin ya) kazandırdığı para ve vergi ne kadar. Ha birşey daha eklemekte fayda var Atv yi de kendi alacaktı da herşey tekelinde olacaktı yedirmezler.
Sen hala bulutların üstünde yüz bileder takıl işte kafana göre