beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pardon da teklif verip almaması - trade hakkı mı veriyor sana ? ek olarak kimsenin aklına gelmemiş ama ana domain sende 2 gün sonra iptal isteği gönderirsen ne olacak zeki arkadaş bi açıkla bakalım ?
Teklif verip almamazlık da yapmıyorum, açık arttırmanın bitmesine daha var, yeni kural çıkarttı para yarın ödenecek diye bende olmaz dedim, teklifimi geri çektim.

bRowni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşım sana google panelimi vereyim incele dedim yok dedin illa ben kendi panelimde inceleyeceğim dedin. bak teklif var 1500 e dedim ben alacağım dedin. Ben cuma günü ihtiyacım var bu yüzden satıyorum dedim tamam dedin. özellikle konuya da yazdım cuma günü alabilecek arkadaşlar teklif versin diye sen okumadan teklif verdiğini söylüyorsun. Herneyse dediğim gibi seninle uğraşamayacam. Senin yüzünden zarara uğradığım için -itrade verdim. Burası site satın alma konusu bir itirazın varsa şikayet konusu veya haksız itrade bildirme konusuna gidebilirsiniz. Konunun kilitlenirse sevinirim.
Kendi bilgisayarımdan başkasının google hesabını kontrol edemem, kendi hesabım riske girer, sana bunu söyledim, neden yazılarımı çarpıtıyorsun ???!!!

Yalan söyleme cuma günü ödeme için de söz vermedim, msn loglarını çıkart bakalım söz vermişmiyim. Cuma günü ödeme dedin, ben o zaman olmaz güle güle dedim.

Kısacası site için 3 gün süre istedim süreyi 12 saat'e indirdiği için teklifimi teklif süresi dolmadan geri çektiğim için çingenelik yapıyor.