MeTRaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Xreklam << kalyoncu ben ve nikimi kedi yedi nikli arkadaşlar bağcılarda aynı handa iş yerlerimiz adreslerdede baka bilirsin fakat bundan dolayı internet cıkışları ipleri aynı olabilir ama bakabiliyorsan mac adresine bak aynı değil bu handa cok kişi internet le uğraşıyor o zamn kalyoncuda aynı desene sen kalyoncu,ni2mikedi7 ve ben aynı kişiyiz ölemi ?
3 mesajında n2mikedi7 doğru yazmıssın son yazdıgını neden nikimi kedi yedi nikli yazdın? ayrıca benim mesajlarımda kalyoncu adlı kişiyle alakali birşey yazmadım

yöneticiler n2mikedi7 ve metram adına bakarlarsa anlarlar internet çıkışları aynı olsa kalyoncu adlı kişininde sizin handa olmasi gerekmez.

İlkay sana gelince daha önceden sen n2mikedi7 adlı kullanıcı için nitelikli dolandırıcılar 200tlmi aldılar iş yaptırdılar paramı ödemediler haftalarca diyen sen değilmiydin ?

hatta Soner ve iş ortağı serkan taşcı mıydı öyle birisiydi vede metram medikal ticaret ltd şti. firmasi vb birşeyler diyordun? hem konu açtın hemde onların savunmasını yapıyorsun