Bildigim çogu verimerkezi önce hattını ve müşterilerini artırıp sonra verimerkezini kurdu örnek vereyim ni.net.tr önce mars da hattını ve müşterilerini artırdı ondan sonra kendı veri merkezini açtı direk datacenter açıp hosting işine başlayan kişi tanımıyorum varsa nadirdir.Ayrıca bu benim görüşüm şahsen kurumsal kimliginize dışarıdan bakınca bu işi yapabileceginizi sezdirmiyor siteniz hiç datacenter sitesine benzemiyor kıyada köşede bir web tasarımcı sitesi gibi 60 mbit hat oldugunu soyluyorsunuz unvanda olmayan sey yok bilmiyorum ama bu işe -100 den başladınız sizi seçmemek için neden çok ama sizi seçmek için neden yok

(tasarımcı oldugum için yanlış anlaşılmasın bu tasarımı yapabilen kişi aynı şekilde kurumsal bir tasarımı yapabilecek kadar da kabiliyeti vardır sadece bunu sizin düşünüp böyle birşey yaptırmanız hoş bi durum değil.)
bu arada sitenizde açılmıyor
Firma hakkında hiçbir şey bilmediğin gayet açık bplus direk datacenter işine girmedi direk datacenter açıp hosting işine girme gibi alakasız bir konu yok. Kurumsal kimliğe bakılınca bu iş yapılıp yapılmadığı anlaşılıyorsa ben senin kurumsal kimliğini bile göremedim o zaman sen hiç yapamazsın bu işi. Bplus sitesi profosyonel ve seçkin grafikerler tarafından çizildi bu konudada nasıl web masterlık yapıyorsunuz anlamış değilim. Siz yoruma -1000 den başlamışsınız. Yorum yapmadan önce bir firmayı araştırın bir görüşün gerekirse bir test etmek isteyin artkadaşlar size zaten yardımcı olacaktır ama siz resmen balıklama atlamışsınız olaya size diyecek fazla bir cevabım yok.