2'nizin de yorumları benim için çok değerli. Öncelikle 2'nize de teşekkür ediyorum.

@cAgAbA

Teşekkürler hocam. Bir başka konuda da kaçırma tarzı bir tabir kullanmıştın. Umarım kızmıyorsundur aldığım şu gariban domain'ler adına.

Aslında netfirsat'i almak ile almamak arasında çok gidip geldim. Son anda bir kararla aldım.

muvekkil'i gerçekten beğendim. Elimde o sırada hukuk domain'i de yoktu. Görünce satın aldım. Bence ederinden ucuza geldi; ama açık artırma yapacak bir şey yok.

turkmanset çok beğendiğim bir domain. Şahsen projelendirmeyi düşündüğüm bir domain'im. Akılda kalıcı olması büyük bir avantaj.

@turank

Hocam şairane'yi gördüğüm an direk snapnames'i tıkladım zaten. En sevdiğim domain'lerimden biri. Satmayı değil de projelendirmeyi düşünüyorum. Ayrıca kendi şiirlerimi de paylaşacağım. Portal da düşünülebilir tabii ki.

Aralarında hizlidosya ve muzikdinleyin dışında com'lardan eğer satılmazsa projelendiremeyeceğim bir domain yok. Net uzantılılarda da seyahatrehberi ve tedbir benim için projelerime uygun. Diğer 2'sini satmak için aldım.

İyi satma konusuna gelince, aslında bu sektörde senin gibi benim de 1.5 ay civarı sürem geçti. İlk girdiğimde satmayı pek düşünmüyordum açıkçası. Aldıklarımın hepsini projelerim için düşünmüştüm; ama tabii daha sonra insanın fikirleri değişiyor, ufku açılıyor. Alıcısının bulmasını bekleyeceğim pek çoğunun, bazı elimden çıkartmak istediğim domain'leri de en uygun zamanda satmaya çalışacağım.