Ne kadar çok İran hayranı varmış bu ülkede. Ahmedinecad denilen adam şii bir ülkenin başındaki bir şiidir. Bu adamı müslüman kardeşi zannedenler bilmez mi Türk tarihi boyunca bu ülkeye en çok burnunu sokan mezhep silahı ile ülkeyi karıştıran bir düşmandır iran. Amerika karşısına dikiliyor diye konjonktür gereği Türkiye ile yakınlaşmaya çalışan İran Türkiye için Yunanistan'dan PKK'dan büyük tehdittir. Çünkü ortadoğuda 2 emperyalist vardır. İsrail ve İran. İkisi de askeri ve istihbarati olarak bölgede baskı unsuru oluşturup diğer ülkeleri kontrolü altına almak istemektedir. Böyle konuları gördükçe şaşırıyorum. Bize herşey layık diyorum... İsrail ile çatışınca bir grup Hitler'e özenir. Birileri Ahmedinejat hayranlığına kapılır. Fatihlerden, Yavuzlardan sonra bu ülkeye vizyon veren tek lider Atatürk'tür. Acemler bir Atatürk çıkaramadıkları yüzyıllardır önce şah sonra ulema baskısı altında kıvranıyor.
Bak arkadaşım ben Iraklıyım sunniyim turkmenim. Sizden daha iyi ben tanıyorum iranı dedelerimden babamdan dinlediğim ölçüde.. İran şuanda ortadoğnun en kuvvetli ülkesidir. Şiidir sunnidir farstır yarısı azeridir beni ilgilendirmiyo şu noktada. Adamların şöyle bir özelliği var. Bu hangi ülkede olursa olsun özenilecek imrenilecek bir özellik. Adamlar inanılmaz şekilde birbirlerini tutuyolar sayıyolar. 80milyonluk nüfusta 30milyon Türk yaşıyor ama herkes vatanı için İRAN ismi için yapıyor herşeyi. Sizin kafanızda öyle bir iran imajı oluşmuşki baskılar kadınlar şöyle millet rahat değil baskı var şeriat hat safhada. Kafanızdan atın bunları. Ben iran hayranı falan değilim.. Ama Ahmedinejat mükemmel bir liderdir iranın halkı aşırı milliyetci ve yürekli insanlardır. Tek söyleyeceğim bu