Aktara git ve deki ben vücumdaki toksinleri atmak istiyorum + olarak birde böbrek çayı al ki bol bol çişe gidersin daha çabuk temizlenir vücudun akabinde birde karaciğer temizlemek ve kan yapımını arttırmak için bitkisel şerbet diye bir ürün var ondan da al daha sonra 1 ay bunları kullan sonra git kan ver nereye veriyorsan artık buradaki amaç eski kanı atmak.
1 ay geçtikten sonra çok riskli bir dönem içerisine giriyorsun önce bunun farkında ol. ezcaneye gidiyorsun benoxel b1 b6 b12 hap vitaminleri var ondan al ve sana bu dönemde gerekli vitaminleri verir diğerlerinide kullanmayı unutma aradan 2 ay geçtikten sonra sigarayı tamamiyle bırakmış olucaksın.
Sigara kokusundan daha tiksinmiş olmayacaksın ama sonra gidiyorsun yine aktara ben sigara kokusundan tiksindirici bir bitki varmış ondan almak istiyorum de o sana verir. aradan 1 ay geçtikten sonra sigara kokusundan tiksinmiş oluyorsun bu da sigaradan %95 kopmanı sağlar.
Bu zaman içerisinde de düzgün beslenip diğer söylediklerimide kullanırsan vücudu temizlersin.
Ama hiç bir şey eskisi gibi olmaz tabikide bir kez hasarı verdin bu hasarı tamamiyle hiç sigara içmeyen kişiyle karşılaştırırsan kaç sene sigara içtiğini ve günde kaç adet sigara içtiğine göre değişir ama benim bildiğim hiç sigara içmemiş gibi bir vücuda tamamiyle 8 ila 10 senede sahip oluyorsun sigarayı bıraktıktan sonra.