Konuyu açan kişi Atatürk'e karşı hiçbir kötü ithamda bulunmadığı halde direk "Atatük düşmanı" gibi etiketlenmeye çalışılması ne kadar kötü bir hareket. Atatürk'ü sevdiğini söyleyen şahıslar Atatürk'ün demokrasi anlayışını dahi benimseyememiş.
Konuyu açan arkadaşa "Ahmedinejad'ın da Tayyip Erdoğan gibi sadece sözlerle, sert çıkışlarından başka ne gibi cesaretli, somut yaptırımı olan hareketlerini gördün?" sorusunu sormak istiyorum.
Buluttan nem kapıyoruz. Kimsenin Atatürk'e birşey dediği yok yalandan ortalığı karıştırmayın lütfen.
Bak hala yanlış yönlere çekiyorsun abi.. ! Ben bu adamı kararlı tavrı ve cesaretli konuşmaları dolayısıyla beğeniyorum. Eğer Başbakan'ı destekliyorsan amenna bende AKP'liyim ama daha kötü durumlara düşmemek için, ülkemizin diğer devletlerin gözünde korkak görüntünün oluşmaması için Recep Tayyip erdoğan'ın kararsız tutumunu beğenmiyor ve desteklemiyorum. Saldırıyı sadece kınamakla geçiştirilebilir nitelikte basit gören bir iktidarımız var..
Savaş: Mahallede olan 100 kişilik kavgaya benzemez. Türkiye Cumhuriyetini yönetmek kolay mı. Irak'a asker göndereceğimiz zaman kıyameti koparan yine biz, asker göndermediğimiz zaman kıyameti koparan yine biz. Şimdi ne yapsın Tayyip TSK ne emir verip saldırıya mı geçelim.