-rep verdim.
Bu ülkede nasıl bir eğitim sistemi var anlamadım. Bir insanımız çıkıp Ahmedinejad denilen adama özenebiliyor.
İsrail'e hiç bir ülkenin cesaret edemediği bir tepki gösterdik.
Arap ülkelerinin bile çıkaramadığı kadar sesimizi yükselttik.
20 sene önce İsrail ile savaşan Mısır'ın bugün İsrail'in müttefiki olduğu devirde hain araplar için insanlık duyarlılığımızı gösterdik.
1 tane arap ülke Kıbrıs Türk Cumhuriyetini tanımazken biz terörist Hamas'ın toprakları Gazze'deki çocukların mamalarını düşünecek kadar insaniyeti güçlü bir millet olduk.
Son 15-20 yıldır ilk kez BM'den İsrail'e bir kınama çıkardık.
İsrail'e çektiğimiz haklı resti Amerika'da destekledi tutuklananların hepsi serbest bırakıldı.
HEPSİNDEN ÖNEMLİSİ PKK TERÖRİSTLERİNİN İLK GAYRİ NİZAMİ HARP TEKNİKLERİNİ FİLİSTİN KURTULUŞ ÖRGÜTÜ KAMPLARINDA ALDIĞINI YANİ PKK'YI İLK YETİŞTİRENİN FİLİSTİNLİLER OLDUĞUNU UNUTTUK BEBEKLERİN ÇOCUKLARIN SİVİLLERİN HATRINA ALLAH İÇİN ZAVALLI MÜSLÜMANLARA YARDIM MALZEMESİ HAZIRLADIK. ULAŞTIRMAK İÇİN İSRAİL KOMANDOLARI İLE ÇATIŞTIK.
Falan filan...
Ama siz ne savaşından bahsediyorsunuz.
Bak sana son yıllardaki şehit sayılarımızı söyleyeyim...
2002 - 6 ŞEHİT
2003 - 21 ŞEHİT
2004 - 73 ŞEHİT
2005 - 92 ŞEHİT
2006 - 121 ŞEHİT
2007nin ilk 6 ayı 112 ŞEHİT
2008:139 şehit
2009:135 şehit
2010:ilk 4 ay:33 şehit
Senin geçen yıl 139 askerin Şehit edilmiş. (polis ve diğer kamu görevlileri ve siviller dahil değil) Sen Kuzey Irak'a savaş açamıyorsun. Sen PKK'ya sınır ötesi operasyon düzenlemek için Amerika dan icazet alıp istihbarat paylaşımına gidiyorsun. Senin vatandaşını teröristler otobüste cayır cayır yakıyorlar. Her gün terör saldırıları duyuyorsun. Savaş açmıyoruz da İsrail'e mi savaş açacağız?
Biz arap mıyız? İngiltere İstanbul'u işgal ettiğinde hangi arap devleti kınadı? Filistinliler İngilizlerle anlaşıp Osmanlı askerlerini arap çöllerine nasıl gömdüler biliyor musun?
Filistinle ilgili bir savaş açılacaksa 150 milyon arap var orada. Onların sahip çıkmadıklarına sen mi sahip çıkacaksın?
Araplara özgürlük vermek için İsrail ile savaşın bedelini Türkler mi ödeyecek?
Biraz akıl... Biraz mantık... Biraz da insaf temenni ediyorum savaşılmalı diyenlere...
Bir de İran İsrail'i haritadan siler diyen arkadaş. uçmayalım. Bugün bir ülkeyi haritadan silecek başka bir ülke yok. Amerika kıçı kırık Vietnamı silebildi mi? Rusya kıytırıp Afgan bedevilerini silebildi mi? Dünyanın askeri teknoloji alanındaki en gelişmiş 3-4 ülkesinden biri İsrail. Böyle karikatür sözlerle dünya dönmez.