Sadece konuyu açan kişinin mesajını okudum. Diğerlerini okumadım ancak diyebileceğim tek nokta şu ;
Lazı, Çerkezi, Kürt'ü birleşir doğru. Fakat " ATATÜRK " gibi de bir lider çıkar demişsiniz. O konuda örnek verirken daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. ATATÜRK 'ü bir kıstas olarak almamak gerekir ele.
Atatürk hiçbir zaman kendini en iyi lider olarak görmedi.Her zaman çalışmaya , okumaya devam etti.Forumdakiler gibi sadece okuyup araştırmamazlık yapmadı.
O yüzden Atatürk'den daha iyisi de en az onun kadar iyi olanı da bu ülkenin başına gelebilir.Başarılarla dolu tarihimizde en kötü durumda bile ülkemizi vatanımızı milletimizi kurtaran en bilinen kişi bence o olduğu için öyle dedim
Ya ne israili hangi israil.. ABD Deyin israil degil.. Dunya yatay eksendeyken 70 milyon tukurse 6 milyon israilli bogulur 100 yil sonra adida balgam savasi diye anilir.. Gozunuzde buyutmeyin simarik bi kasaba ulkesi.. Turkiye 5 yillik israile yatirdigi parayla savunma teknolojileri ussu kursun turk muhendisi onlarin 10 katini yapar.. Bknz xxx liralarla universiteli genclerimizin yaptiklari.."odtu itu vs."..
Siz önce verdiğim linkleri okuyun , İsrail'in nasıl oraya geldiğini , hangi şartlarda ve ne kadar basit bir şekilde geldiği, Neden Ortadoğu'da tek bir devletin bile sadece laf edebildiğini (RTE , Ahmedinecad) araştırın ondan sonra gelip yorum yapınız
uykun gelmiş senin.Sütü iç yat bu saatlere kadar kalma !!!
Yukardaki yorumun da aynısını size yazıyorum.
Atatürk gibi bir lider çıksaydı zaten şu an dünya bizimdi, bu halde olmazdık. Atatürk'ü bir kıstas alarak ve başkalarıyla kıyaslamak gibi düşüncelerden kaçınalım.
Atatürk'ü de bir an diktatör ilan ettiniz.Başka ülkerin sınırlarına saldırmak Atatürk'ün ideolojisi içinde olsa Kerkür Musul'a 30 Kere savaş açılmıştı.
Osmanlı Torunuyuz diyenlere...