Adolf Hitler'in Kavgam kitabını okumadan neden Yahudi düşmanı olduğunu anlamak söz konusu olamaz.Yahudi düşmanlığının sebebi şudur;henüz genç bir delikanlıyken bir resim sergisine gidiyor ve bütün ilgi Yahudi ressamların yaptığı resimler üzerinde.Hiç kimse Alman ressamların yaptığı resimleri konuşmuyor.İşte daha o gün Yahudi düşmanı olmuş.Benim ülkemde benim milletim değil onlar söz sahibi diye düşünmüş.Sanatta,bilimde her şey de Yahudilerin Almanlardan önde olduğunu görmüş.Düşmanlığının sebebini böyle açıklıyor.

Gelelim şu ilk mesajda anlatılan hikayeye.O tamamen uydurmaca,düzmece.Hatta komik bile çok güldüm şuan.Hikayenin gerçeği şudur ; Adolf Hitler İsmet İnönü'ye bir mektup yazıyor ve mektupta Bulgaristan sınırına kadar geleceklerini ama Türkiye'ye 50 kilometre kala duracaklarını ve asla saldırmayacaklarını söylüyor.Bunu yapmasının tek sebebi var Türkiye'nin İngiliz baskısı altında Almanya'ya harp ilan etmesini engellemek.İsmet İnönü kurt bir politikacı olduğundan hem İngilizleri hem de Almanları kim ne derse desin iyi idare ediyor ve 1.dünya savaşından büyük yarayla çıkmış bu ülkeyi 2.dünya savaşına sokmuyor.

Küçük bir kız çocuğu İnönü'yü gördüğü zaman,"savaş çıktı kıtlık başladı senin yüzünden aç kaldık" diyor ve İsmet İnönü cevabı yapıştırıyor : "aç kaldın ama babasız kalmadın"

Ayrıca Adolf Hitler'in amacı Arap yarım adasına inmek ve petrol yataklarına ulaşmak.Bu bölgeden İngilizlerin varlığını silmek.Bunu Türkiye üzerinden yapıp yapamayacaklarını generallerine sorduğunda aldığı cevapta şudur :

"Ordumuz balkanlarda çok zarar gördü,Türkiye'ye savaş ilan etmek delilik olur.Çünkü Edirne'den girecek bu ordunun Hatay'dan çıkışı olmayacaktır."

Zaten Adolf Hitler o mektubu da İsmet İnönü'ye bu söz üzerine yazar.

Adolf Hitler'in Yahudi olduğu falan da yoktur.Tamamen deli saçması.Yahudiler o bölgeyi bizzat Osmanlı'dan istediler vermedik daha sonra İngilizlerin tarafına geçtiler.İsrail'i de kuran ülke zaten İngiltere olmuştur.

Yahudiler ülke kurmak için milyonlarca soydaşını yaktıracak kadar gerizekalı değildir,Coca Cola CEO'sunu tanımayan yoktur aranızda.Çok reklam oldu COCA COLA'ya Türk CEO ! falan diye haberlerde.CEO olmasının tek sebebi var babası elçiydi ve fransa'da tam 60 tane yahudi'yi türk gibi gösterip Almanlardan kurtardı.

Şimdi o CEO koltuğu da bu davranışa olan teşekkür cevabıdır.Yüz yıllar evvel Osmanlı'nın İspanya'dan kurtardığı 300 bin Yahudi'yi unutmayan ve bunun için Ermeni Soykırımı konusunda ABD'de bizden yana taraf olan Yahudi Lobisi gibi.