Merhaba arkadaşlar yahudi israil hakkında içimi dökmek istedim artık dayanamıyorum iktidarın açıklamalarına.
Yahudi İsrail devletinin zihniyeti hepinizin bildiği gibi müslümanları öldürmek,işgence etmek,bitirmek,zulmetmek.
İktidarımızın yaptığı açıklamalar websitemde de yayınladığım gibi şu şekilde;
Başbakan Recep Tayyip; ”Tepkimiz çok sert olacak. Yapılan hain saldırı kabullenemez niteliktedir ve devlet terörüdür” dedi.
Dışişleri bakanı Ahmet Davutoğlu; ”İsrailin bu hareketi kabul edilemez. Derhal soruşturma başlatılmalı ve İsrail özür dilemeli” dedi.
Başbakan yardımcısı Bülent arınç; ”İsrail hakkında yapılması gerekenleri toplantıda açıkladık. Olayla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bütün imkanlarımızı kullanacağız” dedi.
Sayın başbakan, bu zulme
kınayarak,
lanetleyerek tepkinizi gösteremezsiniz. Tüm dünya senin açıklamanı beklerken yaptığın konuşmalar somut adımların atılmayacağına işaretti. Sesini yükselterek bu yahudi köpekleri durduramazsın. Bu konuşmaların sonucu diğer ülkelerin gözünde Türkiyeyi pasif bir ülke konumuna düşürdün. İsrail lübnanı 2 askerini rehin aldı diye bombalar yağdırdı. 10 türk öldürüldü gemide buna ne diyeceksin ?
Aşağıdaki fotoğrafa bakarmısınız lütfen.. Bu fotoğraf savaş sebebi arkadaşlar türk bayrakları altında silahlarını masum insanlara doğrultan Yahudi köpekleri hadlerini aşmıştır..
Bakın İran cumhurbaşkanı Ahmedinejad ne demiş;
Çıkacak bir savaşın İsrail'i haritadan silecek şiddette olacağını, ardından bölgenin ebediyen bu şerden kurtulacağını vurguladı..
Katı kurallara sahip bir yönetim istiyoruz. Tıpkı Ahmedinejad gibi, ülkemize yakışan lider istiyoruz.
İsrail devleti haddini aşmıştır, bir ülkenin bayrakları altında yapılan bu saldırı sonucu kınama değil
savaş kanunları geçerlidir.