Altay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
s.a arkadaşlar kız arkadasımın telını degıstırdık sadece 15 20kısıde vardı 2mızınde numarası neyse bugun bı lavuk kız arkadasıma mesaj atmıs senı gordum asık oldum falan dıye bizde kızlardan biri dalga geciyo sandık neyse aradım baktım erkek cıktı labuk tam bır artıst neyse konustum dedım kımden aldın bak cıktıgıyım akıllı ol ayagı yaptım tabı agır abıyız cevremız genıs ya cocuk kekeledı 1 2 kısının ısmını verınce sonra 10dk sonra ara dedı aradım bkatım baska bırı actı tehdıt edıyo ana avrat duz gıdıyo senı kesıcem kızıda rahatsız edıcem adamsan gel *** falan dıye neyse bızım 2 3 tane abımız var ordanda haber verdım 1tanesı adamın kafasını kestıgı ıcın mıllet kacıyo neyse bu lavuk bunlar arayınca korkmus sonra benım kız arkadasıma demıs basımdan cekmezsen onları sana zarar verıcem falan dıye cocugu arastırıyorum harbi pislik kızları zorla taciz etmek tehdit etmek esrar falan ne ararsan var cocukta benım abilere diyorum cocuk kacıyo hakan diyo gıdıp dovmusler cocugu 1 2 saat once cocuk sımdı gorusucez dıyo napıyım arkadaslar
r10 a bir yaş sınırı yada kültür sınır koymak gerekli artık sanırım. Ağır abi meseleleri tartışılıyor artık forumda...