Hostgatorun hızlı olduğu yok tabi buda lokasyon farkı önemli sebep, bende aynı konudan müzdaribim (hız),sitelerin açılması yavaş yada en basitinden ftpden işlem yapmaya çalışın yavaş kalıyor.
Bunda büyük etken dünyanın bir ucundan hizmet almak, memocan isimli arkadaş doğru söylüyor

benimde 2 adet baby paketim var öyle çok hiti olmayan köy sitesi,eş dostun siteleri var.
Türkiyeden sitelere istek yapılınca gerçekten yavaş açılma var,***** site için bu sorun değil ama önemli siteleriniz için büyük bir sorun birde ftp ile sürekli işiniz varsa biraz deli olmamakta elde değil.
Güzel yanları yokmu var tabiki,uygun fiyata hosting almak bana göre tek güzelliği bu.Ben telekom altyapısını istedemediğim için burayı seçtim yıllardır bluehost ile çalıştım sonra hostgatora baktım bluehosta baktım ikiside ilgili firma lakin hostgatorun bazı yanları hoşuma gitti en basiti php.ini düzenleyebilme

bende oraya taşıdım siteleri.
Hostgator ile godaddy arasında fark olcağını sanmıyorum, lakin godaddy de küçümsenecek bir kurum değil sonuçta ikiside amerika lokasyon bence verdikleri özellikler ve fiyat karşılatırması en mantıklı çözüm.
Birde nedendir bilmiyorum hostgator litespeed kurmuyor sunuculara onu kurmuş olsa eminim hızlarda bir fark olucak.
Özetle göz bebeği sitelerimi hostgatorda yada amerika lokasyonda barındırmam nedenlerini yukarda yazdım.