Bu tarz organizasyonların azınlıkta kalmasının sebebi, çoğunluğun kafasında bazı şeyler var onlardır. ONları buraya yazmıyorum çünkü tepki çeker biliyorum tartışma çıkarmak gibi bir niyetim olmadığı için yazmayacağım.

Her neyse illaki birşeyler yapılması konusunda ise
@digiklan arkadaşın yazdıklarına aynen katılıyorum. Bahsedilen facebook, twitter gibi yerlerde yazılan şeyler aynı
Yok efendim hitler şöyle böyle demişti zamanında bakın nekadar haklıymış, fuck you israel şöyle böyle hep aynı şeyler.
Ya da israil bayrağının üstünü çizip siteye koymakla da olmuyor maalesef. Bişeyleri görüntülerle, fotoğraflarla, belgelerle anlatan siteler yapmak lazım. Yoksa isteyen istediği kadar fuck you israil yazsın, hitler fotoğrafları koysun ya da israil bayrakları üstünde montajlar yapsın istediğiniz boyuta ulaşamazsınız, hatta ve hatta bişeyleri anlatmak istediğiniz uluslararası toplumun gözünde antipatik görünür, barbar durumuna düşersiniz.
Önce adam akıllı birşeyler yapıp ondan sonra önerin birşeyler öneriyorsanız.

Ben daha önce pkk ile ilgili buna benzer siteler yapmıştım maalesef havada kaldı. ERmenistan, kıbrıs, azerbaycan, türkmenistan ve daha bi sürü kon0u var bu konuyla ilgili birşeyler yapılabilecek ama düzgün bir organizasyon olmadığı için havada kalıyor.