valued adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Gündür Siteye giriyorum Acaba arkadaşlar ortak bir karar üzerinde toplanır da İsrail Olayını Türkiye'nin Webmasterleri olarak Dünyaya nasıl duyururuz diye bakıyorum. Sonuç fiyasko!
Bir Arkadaş site açalım backlink kasalım diyo, Öbürü Sandbox a düşer Basmayalım, Biri Eski bir site varsa ona asılalım diyo Falan Filan Sonuç Hüsran!!! Ortak Bir mutabakat oluşamadı.
Bildiğiniz Gibi artık Sanal Mücadeli Facebook, Twitter ve Youtube Den yürütülüyor. İsrail Kendi videosunu Youtube Yükleyerek Kamuoyu oluşturmaya çalışıyo. Bizim Elimizde videolar vardı gemi baskını sırasında çekilmiş. Bir Güzel Editlenip İngilizce şekilde olay da video üzerine anlatılıp youtube yüklense, Bizde elimizden geldiği kadar link versek hatta popup açsak hatta ve hatta Kendi sitelerimizde yayınlasa idi olmazmıydı. eminim 3 gün içinde 500-1000k ya ulaştırabilir en çok tıklananlar arasında çıkarıp ana sayfada görüntülerdik.

Neyse Arkadaşlar Bu konuda Çırpınan hatta emek veren bazı arkadaşlar oldu onlardan Allah Razı Olsun. Saygılarımla....

Beceremez tabi. Son gün site açıp bir günde google da zirveye taşıyacak seocu yok. Bunu teklif eden adamlar bu siteyi hiç okumuyorlar herhalde. Site açalım seo yapalım hem de 1-2 günde... Saçma sapan işler bunlar.

Aynen söylediğin gibi youtube a bir video konurdu herkes tıklar ve link verirdi. Video da ingilizcesi sağlam birileri tarafından formal üslup ile hazırlanırdı. Öyle fuck you israel yazmakla da olmuyor bu işler.

Bu olayı anlamayan israil kendini savunuyor zannedenlere İsrail in operasyonu uluslararsı kanunları çiğrneyerek uluslararası sularda yaptığını, gemidekilerin yasal olarak her türlü kendilerini savunma haklarını olduğunu, buna rağmen sopa ve her gemi mutfağında bulunan bıçaklardan başka silahları olmadığını, silahsız sivillere karşı saldırgan komandolar kullandığını, Birleşmiş Milletler in Gazze ablukası yasa dışı olduğu konusundaki kararlarını, gazzede ilaç ve yetersiz kaynaklar yüzünden can çekişen çocuklar olduğunu anlatan hangi site var?

Formal yani resmi bir dil ile uluslararsı deniz kanunlarından örnekler vererek, başka milletlere kendi gemilerine uluslararası sularda saldırı düzenlense ne hissederlerdi diye empati kurdurarak bilinçli bir içerik hazırlayan oldu mu?

İsrail'in 67'de bir Amerikan gemisini batırmakla başlayan kanlı tarihinde sivillere uyguladığı tüm şiddeti anlatan oldu mu? Geçen sene Birleşmiş Milletler ofisini bombaladığını kullanılması yasak fosfor bombaları kullandığını anlatan oldu mu?

Böyle damn israil, fuck you israil, israil ürünlerine boykot moykotla bu iş yürümez beyler. Kusura bakmayın ama her zaman söylüyorum. Bir webmaster html css php .net öğrenmeden önce tarih edebiyat ve siyaset öğrenmeli. Hayat karşı durucak sözü duruşu olmayan adamın web sitesi de bir halta yaramaz.

Facebook a eklenen video da vandalca bir tavır. Bahsi geçen siteye kendi argümanlarınızı yazmak yerine 5000 kişinden %99'u fuck you israel ne mutlu türküm diyene yazarsa siz Amerikan kamuoyunda duyarlılık yaratamazsınız. Tam tersine ulan bu barbar Türklere az bile yapmış İsrailliler dedirtirsiniz.

Kusura bakmayın yine bu forumun sivri yazılarından birini yazdım. Sen niye yazmıyorsun diyenlere de söyleyeyim. 2 gündür işi gücü bıraktım youtube ve cnn.com da yorum yazıp duruyorum. İsrail'in fanatik şerefsizlerine yazdıkları her yalan konusunda laf yetiştirmeye çalışıyorum.

Ama %90'ı chat chut izle indir bindir diye uğraşan bir webmaster topluluğunun artık kendisine gelmesi lazım. Zamanında Ermeni yalanlarına karşı Armenian Genocide ve alakalı kelimelerde kendi propogandamızı yapacak bir site hazırlamak için çok uğraş verdim ama Timur'un karşısına çıkan Nasrettin Hoca durumuna düştüm.

Maalesef hala koyunluğumuz devam ediyor. Herkes bekledi ki Radmin gelsin o bunu yapsın bu şunu yapsın desin. Maalesef kendi aramızda organize olup bir adım atamıyoruz.

Çünkü herkes kendini paşa zannediyor. Paşalardan oluşan orduyla savaş kazanılmaz. Biraz da er lazım.