"victories"(Hasan) şu an Ankara'da.Akşam dönecekmiş.Ücret karşılığında bu sistemi kullandırttığını biliyorum.
Bu arada bekchi kodu aynen test ettim şöyle bi hata veriyor:
Warning
: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/musicare/public_html/proxy.php:1) in /home/musicare/public_html/proxy.php(4) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 1
Sistem random olarak tunnellerden videoyu çekip izlettiriyor anladığım kadarıyla
victories(hasan) şuanda ankarada, zaten onunla ortak olarak yapıyoruz bütün bu medya işlerini. hatalarda muhtemelen sunucundan kaynaklanıyor. tam olarak bilmiyorum ama. benim sunucumda ve benimle birlikte 14 farklı sunucuda rahatlıkla kullanılıyor şuanda. ilk defa gördüm. ayrıca evet tunnellere random olarak talep gönderiyor gelen cevaba göre yönlendiriyor kullanıcıyı bu da daha az deneme yapmasına neden oluyor. 2. yöntemin fiyatını soran olursa, maliyeti yüksek bir yöntem ama şuanda 88 li ip ile alakalı bir sorunumuz var onu çözmeye çalışıyoruz. o giderilince fiyat vericem burada...