Sevgili arkadaşım kimsenin bu milletin gücünden ve inancından şüphesi yok ama yıl 2010, yani savaşlar eskisi gibi süngü ile yapılmıyor. TÜRKİYE ne İSRAİL ile nede ABD ile savaşabilir, askeri teknoloji satın aldığın ülkeler ile nasıl savaşacaksın. İşte sana örnek, İSRAİL'den satın aldığımız heronlar İSRAİL üzerinde uçmuyor ve görüntü aktarmıyor. Hatırlayın bir ara TÜRK F16 uçakları sürekli düşüyordu, ne olduda şimdi düşen F16 yok. Pilotlarımızmı çok acemiydi ne yani şimdi ustalaştılarmı, uçağın sistemine ekleyeceğin bir modül ve bir yazılım o ucağı gerektiğin an uydudan kontrol etmene yeter.
Vatanımız içinse, milletimiz içinse yer yüzünde hiç bir kuvvet ile savaşmaktan kaçınmayacağımızı sanırım dünya anlamıştır. Savaştan kaçmayacak tek millettir TÜRK milleti ama İSRAİL ile neden savaşacağız, savaş bir bilgisayar oyunu değilki. Savaşın galibi olmaz, yensende yenilsende yüz yıl geriye gidersin. Ülkem içinse bu sorun değil ama birilerinin güç ve iktidar savaşı içinse ben önce ülkemi düşünürüm, kendi düşüncelerimi ve aslında gerçekleri yukarıda özetledim bu yaşananlar FİLİSTİN halkı için bile değil. Yaşananlar sadece ortadoğuya yeni bir şeyh kazandırmak içindir, bir arap ülkesine yeni bir kral kazandırma mücadelesinden ibarettir.
Dediklerinin hepsi dogru ama benim dedigimle nasil bag kurdun anlamadim

Soylediklerinin aksinimi iddia ettim? Savasalim mi dedim? He ama suna katilmiyorum israil kesinlikle ama kesinlikle hangi acidan olursa olsun Turkiyeden guclu degil.. Bu bolgede son 5 yilin en karli anlasmasini Turkiyeyle yapmis, dunyayi iki kere tuz buz edecek bombalarin anasi denen seye sahip bi rusya, Israil haddini asmistir en ufak bir saldirida vururuz diyen tum dunyaya kafa tutan ve yine en buyuk muttefikimiz, destekcimiz ve ornegimiz Turkiye diyen bi iran gercegide var unutmayalim.. Turkiyeyle savasma sozu bile israili altina ettirecektir.. Yani dediklerinin aksi bisi beni alintilayip bana cevap verilecek bi sozum yok.. Soylediklerin soylediklerimle ortusuyor.