Bu konuda yazmayı hiç istememiştim ama insan tutamıyor işte kendini, bir gariptir yurdum insanı, anlaşılması ve akıl erdirilmesi gerçekten çok zor hatta bazen imkansızdır. Bir konuda farklı bir fikrin olur hemen etiketi yersin ERGENEKON'cu diye yada bir başka konuda farklı bir görüş belirtirsin hemen etiketi koyarlar alnına MASON diye. Benim cennet vatanımda aykırı bir görüş belirtmek için aptal olmak lazım çünkü çoğunluk tarafından derhal linç edilmek vardır işin ucunda.
Yer yüzünde olması gereken son şey bir TÜRK ve İSRAİL çatışmasıdır, hele bu çatışmanın gerekçesi TÜRKİYE dışında bir şeyse o zaman asla ve kata olmaması gerekir. Bu savaşın galibi ne TÜRKİYE olacaktır nede İSRAİL, bu savaşın galibi TÜRK İSRAİL çatışmasının yarattığı boşluğu dolduracak başka bir güç yada devlet olacaktır. Bir dakika durup düşünmek hepimizin insani vasfıdır, biz bu noktaya nasıl ve neden geldik diye.
Ben birilerinin bir yerlerinin keyfi olacak diye ülkemin ve milletim menfeatlerinin bu denli pervasızca peşkeş çekilmesine itiraz ediyorum, ben birilerinin güç ve iktidar kavgasında mecliste ettiği yemini unutarak hamas militanı gibi davranan hükümete itiraz ediyorum. Ben insani yardım kılıfı altında filistine değilde hamasa yardım taşıyan ve ardından TÜRK halkı, TÜRK devleti devreye girsin diye ortalığı yıkan terör taşeronlarına itiraz ediyorum. Ben hak din İSLAMİYET'in kendisini MÜSLÜMAN addeden ve gerçekte benim dinim ile alakası olmayan çıkarcı ve güç peşinde koşan aymazlar tarafından terör ile brilikte anılmasını sağlamalarına itiraz ediyorum.
Gerçek amaçları bağımsızlık olmayan, tek istekleri sadece güç ve iktidar olan, bu uğurda kendi halkına bile terörü reva görenlere yardım etmek istemiyorum. GAZZE'de el-fetih üyelerini ve destekleyenleri sırf el-fetih üyesi oldukları yada destekledikleri için öldüren, GAZZE'de yalnızca hamas taraftarlarının yaşamasına izin veren bir terör örgütüne yardım etmek istemiyorum. Bir ülkenin yada bir milletin kurtuluş savaşı bu şekilde olmaz, zaten böyle bir kurtuluş savaşının örneği yok. Bir avuç insan, döt kadar yer ve üç örgüt. Hepside kendi arasında savaşıyor ama ne hikmetse benim hükümetim meşruluğu kabul edilen el-fetih'i değilde haması destekliyor, üstelik bunu sadece insani gerekçelerle yaptığını iddia ederek.
Bir dakika durup düşünmek lazım, benim başbakanım hamas liderini buraya davet edip törenle karşılarken aynısını İSRAİL'in yapacağını hiç aklına getirdimi. Başbakan bana göre hamas terörist değil ve çözüm sürecinde görüşülmesi gerek derken, yarın bu deyimi TÜRKİYE'ye karşıda kullanacaklar diye düşündümü. Şimdi AB ve ABD ne diyor, pkk çözüm sürecinde dikkate alınmalı ve görüşülmelidir.
Hamas bir terör örgütüdür ve daha kötüsü hamas terörü yalnızca FİLİSTİN halkınadır, arada bir göstermelik eylemlerle İSRAİL'e saldırdığıda tamamen safsatadır. Hamas'ın GAZZE'de kendi halkına üstelik diğer bir FİLİSTİN örgütünü destekledikleri için yaptıklarına bakarsanız beni daha iyi anlarsınız, ALLAH(c.c.) hak yolunda yürüyen hiç bir MÜSLÜMAN'ı yalnız bırakmaz. Benim birinci önceliğim elbette kayıtsız şartsız TÜRK milletidir ama eğer imkanım varsa, İNSAN oldukları için elimden gelen yardımı ve desteği veririm. Bir şartla "BU DESTEK ve YARDIMLAR BİRİLERİNİN GÜÇ ve ÇIKAR SAVAŞINA ALET OLMAYACAKSA"