İlginiz için teşekkürler öncelikle.
o zaman yalnız olduğu bi zaman kulağını çek ve yaptığının yanlış olduğunu söyle
Erbilim eşşek ne anlar hoşaftan :/
bugun sen adam toplayıp dövcen yarın o sen tekken adam toplayıp dövcek böyle gitcek emin ol

çevreni toplıcan ama kavga amaçlı değil konuşmak için gitcen baktın konuşmaktan anlamıo ozaman allah ne verdiyse gircen
Evet bende onu düşünüyordum yarın bunun okuluna gitsem farklı ilçede okuyor. Daha etkili olur biraz korkutsamda afedersiniz köpeklerini salmasa..
Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu/bulunacağını söyle onlar hakkında, tehtid ve tartaklamadan da şikayetçi olacağını söyle yada harbiden git tehtid edildiğini söyle savcıya kişinin adını soyadınıda ver ailesine giderse yazı sen değil babası bir güzel eşşek sudan gelene kadar ıslatıp ıslatıp döver
Daha 16 yaşındaymış zaten bayağı bir tırsar...
Ya sen git onların mahallesine yanında 3 tane sağlam adam olsun. Sana tek bi' fiske vurabilirse ben adam değilim. Banada geçen bir çocuk laf yapmış o malın teki, o kim beni dövmek kim diye. Bizzat gittim mahallesine ve evden çağırdım. Geldi beni görünce titredi mert naber felan diyor el uzatıyor, ben valla şakasına söyledim kusura bakma diyor. Elleri titriyor, tamam yürü dedim.
Ya bu kadar kafayı takıyorum moralim bozuluyor dert ediyorum ama karşımda ki çocuk bildiğin çocuk yaa zorumada gitmiyor değil çoluk çocuklamı uğraşıyoruz artık diye.
Babasına söyle, senin dövmene gerek kalmaz.