caGATay_48 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu dedikleriniz artık ne yazıkki işe yaramıyor. Ben bu yöntem ve + yöntemleri 1 aydır deniyorum. Indexlerim 10kdan 1kya düştü ve şuanda en son sayfalara geldiğimde o kalan 1k indexdende 300 tanesi geriye kalıyor. Diğerleri kopya içerik filtresine girmiş. Şimdi diceksiniz yapmamışsındır yazdıklarımı. Scripti bizzat kendim editledim taglardan tut iç optimizasyonuna kadar. Hergün 10 adet özgün video ekliyorum video başına elle 5er tane özgün etiket ekliyorum. Bloglara yorum kasıyorum hitli ***** sitelerden link aldım. Farkeden birşey yok durumum yukarda yazdığım gibi.
ben index sayısını hiç kaile almıyorum desem belkı kızarsınız , index sayısı 5k olan sitemin hiti 80 k , ben kendim kullandığım yöntem ve %100 sonuç aldım ,
ama illada olcak diye birşey idda etmıyorum isteyen uygular isteyen uygulamaz herkesin kendine özel yontemleri vardır onu kullanır , paylaşmak istemediğim birkaç ayrıntı var bloglar hakkında onu da paylaşırsam zaten ortalık çöplüğe döner , biraz araştırma yaparak ve benım uyguladıklarımı uygulayarak yükselen arkadaşlarım var , kendimde dahil , ama en önemli ayrıntı bunu zamana yaymak bir anda yüklenerek zaten olmuyor , olsada zaten konu açanları görüyorum sitem googlede kayboldu diyor.