fistikTUBE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim zamanımızda kavgalar'da döner,satır,pala olurdu,şimdi sadece itişmelermi, oluyor
Lütfen hocam şaka maksatlıda olsa küçük arkadaşlarımız var burda yanlış anlıyabilirler

vBulletinMaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar bugün birisi beni uyuz etti şimdiye kadar hocalardan okulda tek laf yememiş kişiyim.
Şimdiye kadar yüksek sesle bile konuşmadılar dolasıyla sözlülerde yüksek geliyordu
Herneyse o önemli değil bugün beni birisi çok sinir etti geldi vurdu birşey demedim yine vurdu yine vurdu dayanamadım kalktım bizimkilerde hemen hocaya yetiştirmiş.Bu benim hakkımda negatif duruma dönüşür mü?
Lise hayatım boyunca bir kişiyle bile münakaşa yaşamadım bu birazda senin hareketlerine göre dostum herkesede fazla soğuk davranma beni okulda herkes severdi mesela murat hoca derlerdi o zamanlarda damanaca su yerinde çalışıyordum..

Tüm okulda adım sucu murata çıkmıştı

Sen iyi yapmışsın iyikide vurmamışsın nasılsa senin vurduğuna dair çocugun yuzunde bir morluk varmı yada herhangi bir delil ? Yok ?

Korkmana hiç gerek yok her zaman soğukkanlı ol ve insanlara bazen sıcaklık göster bazende uzak ol mekanını bil yeter

Okulda bir anlık öfken gelir burda dedikleri gibi 3-4 tane indirseydin bırak teşekkürü hadi siciline işledi ömrün hayatın boyunca onu taşırdın ? Burdakiler için laf söylemesi kolay herşey lafta kalır ama bu insanlar ilerde senin sicilini temizliyebilirlermi ?

Boşver en iyisini yapmışsın Kendinide fazla ezdirme yeri geldimi sinirlen ama fazla öteye gitme..