Canım zaten sıkılıyordu haberler vs. bide başıma çoluk çocuk çıktı.
Sizle paylaşmak istedim, fikir verin lütfen.
Olay mevzu olayı ama neyden kaynaklandığını kestiremiyorum.
Kız mevzusu diye başladı, hoş biriyle arkadaş oldum karşı sınıfımda. Geçen feysbuktan biri ekledi yok ayrılcaksınız benim eski çıktığımdı vs vs. O kişiyi kız arkadaşıma sorunca diyor daha 1 haftaya kadar kardeşim diyordum ve çıkmamış. Ve işin garibi çocukta harbi çocuk 94lümü ne.
Neyse bu tehdit ediyor okuluna geleceğim şunu bunu yapacağım diye. Dün adam toplamış gelmiş. Okulda birşey yapamadı, neyse aynı yolda gidiyoruz gittim çocukla konuşacağım neyse çektim kenara konuşuyoruz yanında ki afedersiniz d**llama diklenmeye horozlanmaya başladı derken mevzu büyümeden int. cafedekinler çocukları yolladı.
Sinirden ellerim ayaklarım titriyor kafayata takıyorum iyice kafayı yiyorum derken bugün sınıfa birileri geldi bu sefer (!) önlerini kesmişim vs vs. Az önceden beride arıyor mahalleme gel konuşcaz vs. tekim ama arkadan bunu yönlendirenlerin sesi geliyor. Çocukla aynı okulda değiliz o arkadaşlarıyla fln aynı okuldayız. Çevrem var... sınırları zorlarsam daha büyük çevrem var. ama mantıklıda düşünemediğimin kanaatindeyim.
Sizin başınızdan böyle saçma bi olay geçse n'apardınız?