HoXLeY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet ondan gemide çatışma başladığında kafile başkanı bundan gerisi Türk Halkının dedi değil mi ? Madem insani yardım kuruluşu hadi bakalım şehit ailelerine de yardım etsin görelim ? Urumçi'deki Türklere yardım etmiş mi madem hertürlü durumda yardım edecek ?
1- Türk halkı ve Türk devletinin ne olduğunu ben anlatmamayım sana. Halk vurgusu sivil tepkinin beklentisi anlamına gelir.
2- Olayı PKK vs Filistine çeviren ulusalcı mantığa lanet olsun. Zaten İsrailin bu olayın peşine Hatay'daki eylemi gerçekleştirmesinin amacı bu. Her türlü durumda yardım edecek demedim.

Akıl var mantık var, zaten bu ülke PKKya karşı savaşıyor. Askeriyle, siyasetçisiyle PKKya karşı savaşılıyor. Bir yardım vakfının bu konu hakkında miting yapmasını beklemek en kibar ifadeyle toyluktur. Miting denen şeyin amacı birşeye dikkat çekmektir. Zaten medyada haklı olarak ilk haber olan ve TSK'nda bilfiil çatışa içinde olduğu bir olayda kimin tepkisi için miting yapılır.

İlkel milliyetçi duygularınız tatmin olsun, İHH Uygur Türklerine ve Türkistan bölgesinden mazlumlara Türk oldukları için değil yardıma muhtaç oldukları için yardım etmiştir. İHH, milliyetçi bir hareket değlidir. Olmak zorunda da değildir. "Soydaş"lara yardım yapacak birçok sivil kuruluş var. Her sivil toplum kuruluşunun misyonunun bir olması beklenemez.
Bu da hediyemiz turkistan.ihh.org.tr