Alıntı
Şimdi... Tamam kabul ediyorum. İsrailin suçu var. Fakat bu İnsani yardım vakfıda neyin nesi? Kimlerle bağlantılı? Daha önce nerelere yardım götürmüş? Asıl amacı yardım götürmenin dışında birşeymiydi? Bizi göz göre göre savaşın içinemi çekiyorlar?
neyin nesi ne demek bilmiyorsanız gidin sitelerine bakın sağdan soldan popüler sözlük zırvalarına bakacağınıza...
İHH; Haiti'den Jakarta'ya kadar dünyanın dört bir yanına yardım götüren, BM nezdinde tanınan bir insanı yardım vakfıdır. Bosna savaşında kuruldu, bu güne kadar faaliyetlerini devam ettirdi bundan sonra da devam ettirecektir. (Siyaset bilgisi sıfır olan troll ler için özeti daha AKP falan yok yani)

Ayrıca bizi savaşa çekiyorlar falan zırvalarını bırakın.
Oradaki kimse Türkiyeye güvenip gitmedi.
Okuyun gitmeden önceki konuşmaları, herkes şehadete hazırız diyordu.

Alıntı
Gemiler insani yardım taşıyordu. Fakat 9 gemi vapur hattınamı özendi bilemiyorum artık ki kadın, erkek, çoluk, çocuk hatta bebekleriin bulunduğu yaklaşık 900 kişi vardı. Hadi tamam gönüllü insanlar vardı da. Hangi insan bebeği ile oraya gider. Resmen kendilerini acındırmak için gemilere yerleştirilmişlerdi.
Acındırmak mı? Fahri İsrail konsolosu, sen hayatında mücadele ne demek, dava ne demek gaye ne demek adanmışlık ne demek biliyorsan sıcak koltuğunda klavye delikanlılığına güveniyorsan bunlar sana çok yabancı gelecektir. Belki de sırf acındırmak için içine insani yardım koymuşlardır aslında gemiler savaş gemileridir nasıl fikir?