2004 yılında bu firma ile iş ortaklığına başlayıp 6 yıldır birlikte çalıştım. Şimdi kendime ait reseller domain hesabı oluşturdum ve domainlerimi kendi hesabımda toplamaya çalışıyorum.

Sahip olduğum domainleri EPP kodları ile transfer etmeye çalıştım fakat resimdeki hata ile karşılaştım.

Telefon açarak durumu izah ettim işlemi başka domain firmasına oradan tekrar uğraşarak kendi hesabıma aktarmamı söylediler. Bildiğim kadarıyla moveservices işlemi ile birlikte yapılabilen bu işlem için bana ayak sürdüler. Resellerclub'a mail atıp isterseniz şikayet edin dediler. Bilgi doğrulama hususunda gerekirse nufus cüzdanımın fotokopisini çekip altına domainimin şu hesaba aktarılmasını talep ediyorum diye el yazımla yazıp imzamı atarak fax çekip sizden işlemin moveservices ile yapılmasını talep etsem yapmaz mısınız soruma pişkin bir şekilde nufus cüzdanı bilgileriyle oynanmadığını nerden bileyim diye cevap verdiler. T.C. kimlik sorgulama sayfasından doğrularsınız dediğim halde Telefondaki kişinin (Yani benim) domainin gerçek sahibi olduğumdan emin olmadıkları için moveservices işlemi yapmadık diye kendilerini şikayet maillerine karşı resellerclub'a savunacaklarını yüzsüz bi şekilde söyledikden sonra telefonu yüzüme kapattılar.

Mesajı yazmamdaki sebep sadece bilgilendirme ve kimsenin aynı sıkıntıyı yaşamaması içindir. Yardım isteme amaçlı değildir. Ama yol göstermek isteyen olursa fikirlere açığım. Gerekli yerlerle mail atarak işlemin devamını sağlamaya çalışacağım.

Burda anlamadığım soru şu:
- Sadece domain hizmeti aldığım bir firma, ki benden yıllık kazancı domain başına 3-5 liradan fazla değildir bir domaini geri vermemek için bu kadar ayak sürüp kendini küçük düşürmesinin nasıl bir mantıklı izahı vardır?