S e r s e r i adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevap versem ne olacak. Konu uzayıp gidecek. Her zaman yazacak birşeyler vardır. Fakat önce ağır konuşursam özür dilerim diyip sonra kırıcı olmak ne kadar doğru? Ben kimseye zorla kabul ettirmeye çalıştığım seyler değil bunlar. Böyle düşünmüyorum der gerekçelerini açıklarsın. Sabahda - rep verip rezalet diye yorum bırakmışsın.

Ayrıca Adam değilsin ile Konuşulacak adam değilsin arasında dağlar kadar fark var. Yanlış anlamamışsındır umarım.

Neyse kal sağlıcakla.
Verebilecek cevabın varsa bunlara merak ederim o yüzden cevap ver dedim. Ben yazımın içinde de doğrudan sana, şahsına bir hakarette bulunmadım. "Şu sözü söyleyen şöyledir" dedim. Eğer sen hayır kardeşim şundan şundan değildir dersen onu kabul ederim. Ben gerekçelerimle birlikte sözlerimi yazdım.

Allah aşkına kimse israilin isinin tepesindeki noktayı bile savunmasın. Çünkü savunulacak hiçbir noktası yok bu köpeklerin.

Sabah verdiğim -REP bir tepki işaretiydi. Yazdıklarını "rezalet" olarak gördüm ve hala (ilk mesajın) öyle görüyorum. Sende gelip bana -REP verdin. Bu sanırım "rep to rep" denen ve yasak olan ve banlanmanı gerektiren bir eylem. Fakat ben şikayetçi falan değilim, banlanmanı istemem, bana veya hiç kimseye de bir şey katmaz. Tartıştığımız konuya bakarsak da bunların hiç bir önemi de yok.

Son bir şey daha eklemek istiyorum;

Düşüncelerine dikkat et sözlere dönüşür,
Sözlerine dikkat et eyleme dönüşür,
Eylemlerine dikkat et alışkanlığa dönüşür,
Alışkanlıklarına dikkat et kişiliğe dönüşür,
Kişiliğine dikkat et sana dönüşür.

Neyse. Sende kal sağlıcakla.

TaGo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk silahlı kuvvelterine bugüne kadar yüzlerce çirkin iftira atanlar. Orduyu koruyanlara postal yalayıcısı diyenler. Bugün kalkmış israile savaş açalım diyor. Buyur git kendin aç savaşını yiyosa maçan.

Kardeşim sen kendi kapının önünü temizle önce, sonra git israile savaş aç filistindekilere yardım et. Ne arap seviciliğiymiş bu be arkadaş. 50 tane arap ülkesi var birtaneside çıkıp delikanlı gibi kafa tutmuyor, birbirine yardımcı olmuyor. Biz manyak mıyız? Filistinin dalgasına gidip israille savaşıcaz. İran gazlayıp duruyor zaten dünyayı. Ahmedi nejat yağmasamda gürleyim anasını satayım diyo çıkıyo konuşuyo.

Benim ülkemde 1 ayda 35 kardeşim ******** köpekler yüzünden şehit oldu. Önce bu meseleyi halledelim...
İlk paragrafına %100'üne olmamakla birlikte katılıyorum. Haklı bir sitem.

Araplar delikanlı değil diye bizim de delikanlılığımızı elden bırakmamız gerekmez. Kaldı ki pkk kimin maşası? Bu sorunun cevabını iyi düşünmek lazım. israile artık tasma takılıp uysallaştırılması gerek. Hadlerini çoktan aştılar.