PeRSia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Amacımın seni aşağılamak olmadığını en başta belirttim. Sen bu olay nezdinde bizim milletimize "kendini acındıran" dersen, %100 haklı olduğu konuda "tarafsız yorum yapma" adı altında haksız durumlara sokmaya çalışırsan kusura bakma ama söylediklerimi hak etmiş olursun. Düşünmene kesinlikle bir itirazım olamaz, fakat yanlış düşündüğünü de bildirmekten kendimi geri tutmam. Tekrar ediyorum, amacım seni aşağılamak veya laf kavgası ve polemik yaratmak değil. Fakat yazdıkların kesinlikle kabul edilebilir şeyler değiller!

"Sen konuşulacak adam değilsin." demişsin. Sen adamsan söylediklerime cevap yazmayı dene! Bir de diyorsun ki "Tabi bu birbirimizi aşağılayarak değil !!!" PEH!
Cevap versem ne olacak. Konu uzayıp gidecek. Her zaman yazacak birşeyler vardır. Fakat önce ağır konuşursam özür dilerim diyip sonra kırıcı olmak ne kadar doğru? Ben kimseye zorla kabul ettirmeye çalıştığım seyler değil bunlar. Böyle düşünmüyorum der gerekçelerini açıklarsın. Sabahda - rep verip rezalet diye yorum bırakmışsın.

Ayrıca Adam değilsin ile Konuşulacak adam değilsin arasında dağlar kadar fark var. Yanlış anlamamışsındır umarım.

Neyse kal sağlıcakla.