Ben bir Türk olarak Arab'ın derdiyle hiç ilgilenmiyorum. Bana ne Arap'tan hele ki Hamas terör örgütünden.
Bunların tek derdi, onlara göre dünyada tek ezilen Filistinliler. Başka da ezilen yok. Umurlarında bile olmaz başkaları.
Baksanıza, gemide olan Siverek Yardımlaşma Derneği Başkanı Cevdet Ökenek,"tüm müslümanların ABD emperyalizmine karşı dik durması" gibisinden laflar ederken Türkiye'nin ABD emperyalizmine karşı dik durması yönünde kılını kıpırdatmıyor.
Sözünü bile etmiyor.
Bunlar için varsa yoksa Allah yolunda cihad.
Laik Türkiye Cumhuriyeti onlara göre kafir olduğu için Türk askerinin ölmesi, ABD'nin sömürmesi umurlarında bile değil.
Aynı şekilde Arap İslam dünyası da benim umurumda değil, onlar için kılımı kıpırdatmam.
Gitsinler bunlar Gazzeye Hamasın yanında İsraille savaşsınlar.
9 yardım gemisinden sadece Türk gemisinde olay oluyor, neden acaba?
Ayrıca İsrail açık olarak günlerce tehdit etmiş, gelmeyin izin vermem, yardım edecekseniz yardımlarınızı Aşdot limanına getirin biz iletiriz demişler.
Ama bunlar inatla Gazzeye gideceğiz diye tutturmuş.
Demek ki amaç yardımdan ziyade show yapmak ve birisini kahraman ilan etmek.
Ne o öyle 750 kişilik yardım konvoyu mu olur?
Hesapları tutmayınca bağrışıyorlar.
Bu olayda birinci derecede İsrail suçlanıyorsa en az onun kadar; bu insanların saldırıya uğrama tehlikesi apaçık ortada iken, göz göre göre gönderenler de sorumludur.
Kimseyi kandırmaya kalkmasınlar, herkes herşeyi görebiliyor.
Hiç boşuna uğraşmayın Laik Türkiye Cumhuriyetine ne ılımlı islamlaştırabilirsiniz ne de Arabın dostu yapabilirsiniz..