İsrailin pkk ya yardım ettiği söyleniyor. İsmi üstünde Söylenti, kaldıki pkk ya Amerikanın da yardım ettiği söyleniyor Amerikaya savaşmı açacaksınız.
Kimsenin namazı, niyazı, inancı, kapalı olması, açık olması beni ilgilendirmiyor.
Ancak Önce Can Sonra Canan diye bir atasözü var, Önce Kendi Milletim, Önce Kendi Ülkem, Önce Kendi Bayrağım.
Filistin için İsraille Savaşa girmekte ne demek oluyor, Önce yıllardır Şehit verdiğimiz pkk nın kökünü kurutalım diye aynı şiddetle savunmanız gerekmezmi?
Filistinlilere bende üzülüyorum ama Önce Kendimize Üzülüyorum.
Bu söylediklerine harfiyen katılıyorum. Benimde düşüncelerim birebir aynısıdır. Ama ben israille savaş istiyorum diye sen beni islamcı ilan edemezsin. Bu nasıl bi tabirdir böyle?
Böyle adamların yazılarını gelip herkese okutmak için buralara koymanız başlı başına yanlış bir davranış. Tamam senin benim kafam karışmaz bunun yanlış birşey olduğunu çok iyi anlayabiliriz ama bu forumu kullanan küçük yaşta çocuklarda var. Sonra off-topic bölümü misafirlere gözüken bir bölüm.
Amerika konusuna gelince zaten bu ismi bile sindiremiyorum. Sen tezkereyi çıkart pkkyı sınırdışı operasyon için sonra git amerikaya izin iste. Amerikayla savaşacak güce sahip olamayabilirsin ama pkkyı bitirmek istiyorsan kesin ve heryerden gözükecek bir çizgin olmalı ki bunu bitirebilesin. Benim demek istediğim ve düşüncelerim tamamiyle bundan ibaret.
Neyi niçin savunduğumuzu bilelim. Bazı şeylere çizgiyi çekmeden pkkyı bitiremeyeceğimizide gördük. bitirilseydi eğer öyle bu zamana kadar o çapulculardan eser kalmazdı. bu böyle sürdükçede yarın bigün bende gidecem askere. Usta birliği terörün kol gezdiği yer. 3-5 çapulcunun ya yere döşeği mayınla , yada arkandan gelecek serseri bir kurşunla ölüp gideceksiniz. Ha bu ülkede ve öteki dünyada ŞEHİT onuruna yükseleceksin tamam ama o kadar gencin ve yarın bir gün kendiminde körü körüne gitmeyi kabullenemiyorum.
Umarım kendimi yanlış anlatmamışımdır ve yine umarım anlayışında sorun olan arkadaşlar ucundan bucağından tutupta bi yerlere çekmeye çalışmaz.