Savaş isteyip oradaki din kardeşlerinden önce savaş isteyip Ülkendeki Ölen TÜRK Kardeşlerine önem versen?Tepki gösterilmesi iyi birşey israil'in yaptığı katillik bu olay sana İskenderun'da hayatını kaybeden 6 ŞEHİDİMİZİ unutturma hakkını veriyor mu?
Ancak senin gibi Kıt insanlar yazdıklarımı böyle anlayabilir.
Ben bu ülkenin bölünmesine en ufak sebep verecek her türlü hareketle her yerde savaşıp şehit düşmeye hazır birisiyim.
Sen benim ülkemde ölen TÜRK kardeşlerime benden çok önem veremezsin.
Tepkiyi biz kendi ülkemizde ki kahraman şehitlerimiz içinde gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Tabi siz her ne kadar israilin yaptığı için birşeyler desekde bizleri İSLAMCI ilan etseniz bile onurlu bir ecdadın torunlarıyız.
Bu ülke şanlı Türk askeri ve dualarla kurtarıldı. Bu ülkenin şehitleri için her haberi izlediğinde duygulanıp gözlerinden yaşlar akan benim gibi kaç insan vardırda sen benim Türk'lüğümü sorgulayacak türde mesajlar atıyorsun !
Ülkeni illaki koruyacaksın ama senin vatandaşını öldüren israilede ve senin dinine mensup insanlara soykırım yapan şerefsizlerede tepkisiz kalmayacaksın. böyle sözde laik adamların mesajlarıyla gaza gelipte bana laf cambazlığı yapıp Türk'lüğümü ve inancımı sorgulayacak türde mesajlar atmaya yeltenme.