SahinDag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet, onlarıda siz ekleyiverin mesela kaç siteniz var siteleriniz host edilmesi için ayırdığınız bütçe nedir neden yabancı veya türk hosting sağlayıcılarından hizmet almayı seçiyorsunuz hosting aldığınız kişiler ile yaşadığınız sorunlar nelerdir birdaha sorun yaşamamak için hangi seçimi yaptınız

bu tür yazılardan hem hosting sağlayıcıları hemde hosting hizmeti alanların kendilerine bir ders çıkaracağını umuyorum
hocam tek tek cevap vereyim ama bazı kişiler baya kızacak
ne kadar sitem var çalışan ve proje ürezinde çalıştıgım şeklinde var
host edilmesi için ayırdıgım bükçe genelde projeye göre bükçe ayarlıyorun
yeri geliyor normal bir resel iş yaparken çogu zaman vps den aşagısı iş görmüyor
neden yabancı hostting saglayıcı kullanıyorum destek sorunu olmuyor daha iyi optime edilmiş sunucular var en önemliside güvenlik tr firmalarda zayıf
neden tr firmalardan hosting almıyorum genelde bu işi yapan kişiler ya tek kendi yada kardeşi arkadaşı şeklinde çalışıyor buda ticket vb sistemleri etkiliyor
bunundışında hosting şikayet bölümü bile yeterli almamak için adam host satıyor 2 gün sonra biz devrettik son moda bu oldu hosting saglayıcı olup devretmek
sonra adam diyor benim sitem hangisinde barınıyor
birde sponsorluk olayı var artık sakız parasına hosting olayından sonra bol bol sponsorluk dagıtılıyor
genelde tr firmalarla çalışmıştım destek sıfırın altında almadan önce şunu istiyorum diyorum aldıktan 2 ay geçiyor ama yapılamıyor sitelere erişim kapanıyor. tr lokasyon olursa belediyeler sagolsun fiber optik kablo koparıyor