Merhaba arkadaşlar;
Öncelik konuşmaya katılıp söz kestiysem af ola.

sevgili kubilay'yın 11'ci mesajındaki şu sözler:
Alıntı
Mybbdestek.com sahipsiz değil,
Şunu unutmayın ki kimse artık çocuk değil, Mybb ile uğraşanların neredeyse hepsi 20li yaşları geçti ve askerlik,iş vede öğrenim sorumlulukları ortaya çıktı.Kimse bu tür geleceğe yönelik etkinliklerden vaz geçipte oturup mybb ile uğraşmak zorunda değil.. Zaten mybb bir iş değil bir hobidir..Ve hobiler zevk aldığımız sürece yapılır..
13'ci mesajındaki şu sözler:
Alıntı
Mybbdesteği sevdiğim için daha iyi bir yerden hizmet almasından yanayım.daha doğrusu,yanayız..Daha bir süre önce hepiniz "mybbdesteğin adam akıllı bir sunucuda barındırılmadığı ve sürekli kapandığı yönünce eleştiriler yapıyordunuz..ne oldu şimdi?"
Kubilay bu sözleri tuttum ve kesinlikle sana bu konuda hak veriyorum...

Ve 16'cı mesajdaki sevgili GangSta'nın şu sözleri:
Alıntı
Sayın Pil Telekom yetkilileri de bana durum ile ilgili bilgilendirmeyi site kapanmadan bir kaç gün önce yaptılar. "Şu tarihe kadar parayı yatırın yoksa sitenizi sileceğiz" dediler "tamam" deyip kapattım. Ardından bir kaç gün sonra "Domaini bize verin borcunuzu silelim, hem site kapanmasın hem de emekleriniz boşa gitmesin siz yönetime devam edin" dediler.
--------------------------------------------------
İlk Söz: Meyva veren ağaç taşlanıyor mu? Neden?
---------------------------------------------------
Pil telekom gibi bir firmanın zor durumda veya özel hayat nedenlerinden dolayı bir takım proplem yada sıkıntılarından dolayı ile ilgilenilemeyen,vb. site-ler için her zaman böyle bir teklif ediyorlar mı? , herşey para için mi? , o sitenin 3 aylık bir ücret değerinde olduğunu mu düşünüyorsunuz?, şuanda sayfaya koymuş olduğunuz sayyaç ne işe yarıyor? amaç sitenin hitini ölçüp değer biçmek veya menfeat biçmek mi? veya sayfaya kaç kişinin girip baktığını göstererek,sitenize şu kadar kişi girdi ve yazıyı okudu diyerek, rencide etmek mi?....

Unutmayın: Profosyenellik ulaşılması zor,kaybetmesi kolay bir ünvandır.. siz pil telokom yetkilisi olarak bu konuya cevap yazmayla kendi kendinizi yıpratmış oldunuz,özellikle o sayfaya sayyaç kodu ekliyerek ve yine o sayfaya başka bir pil telekom müşterisi ziyaret ettiğinde veya merak edip baktığında ilk şunu düşünücektir: demek aynı durum benim başıma gelse banada yapardı...

Ek Söz:Ufak şeyler her zaman mide bulandırır,büyük şeyler hazmedilemez....
Geçenlerde bir arkadaşımla msn sohbet ederken bana şöyle demişti; olum burası ''Türkiye'' uyan artık uyan uyan demesi aklıma geliyorda hak veriyorum yani.

30 yaşındayım,en çok susan ve karşılık vermeyi sevmeyen MyBB severlerdenin,yaklaşık olarak 14 yıla aşkın net alemindeyim,her türlüsünü gördüğüm gibi,daha türlülerini de görmeye devam ediyorum, fakat yinede arkadaşımın sözüne dayanarak,pil telekom'u bu davranışından dolayı kınıyorum,kusura bakmasınlar ama söylemek zorunda kaldım...

MyBBDestek.com rakibimiz olabilir evet,ama bu değildir ki biz düşmanız,değildir ki kapanırsa işimize gelicek,değildir ki destek sitesine destek olamıcaz,değildir arkasından laf ettiricez,Burada Sevgili ''Tickhi ve yelhosting'' kardeşlerimizinde tam destek olmalarını umuyordum..
Gönderme Söz: Rakabet verim arttırır,düşman değil...!
-------------------------------------------------
Son olarak mesajımın başlığından anlaşılacağı gibi MyBBDestek.com için birlik ve destek kampanyası başlatmayı öneriyorum,eminim bu sözlerimi ilgili yetkililer okucaktır ve ilgilerini çekicektir.........
Resmi site MyBB.com için üyeleriyle başlatığı yardım kampanyası sayesinde domaini almadılar mı? Peki bunu biz MyBBDestek.com için yapamayız mı?
Ben varım ve sonuna kadar sözümün arkasındayım.....

Not:Sözlerimin tamamı tüm MyBB sever kardeşlerimin doğruları bilmeleri ,birlik ve kardeşlik içerisinde el tutmak amacıyla ve hiçbir şekilde rencide etmemek mayesinde yazılmıştır....
----------------------------------------------
Son Söz: Amacımız destek olsun,köstek değil...!