Açıklama istiyorsanız buyrun;
Themem siteyi sınavlarından dolayı ilgilenemeyeceği için bana ve bir arkadaşa devretti (isterse kendisi gelir "bana devretti" yazar). İlk ay şahsıma ait sitelerden birini satıp VPS parasını ödedim (Pil Telekom'da detaylar mevcuttur). Her ay site satamayacağıma göre themem ile görüşüp durumu ilettim. Ardından para ile ilgili mevzulardan elimi eteğimi çektim. themem'in ödediğine güvendiğim içinde takip etmedim. Ne yazık ki ödeme yapılmamış. Sayın Pil Telekom yetkilileri de bana durum ile ilgili bilgilendirmeyi site kapanmadan bir kaç gün önce yaptılar. "Şu tarihe kadar parayı yatırın yoksa sitenizi sileceğiz" dediler "tamam" deyip kapattım. Ardından bir kaç gün sonra "Domaini bize verin borcunuzu silelim, hem site kapanmasın hem de emekleriniz boşa gitmesin siz yönetime devam edin" dediler. Böyle bir şeyin imkansız olduğu bir dünyada yaşadığımızı belirtmesemde düşünecekleri kanaatine vararak hiç bir şekilde geri dönüş yapmadım. Kendi insiyatifleri ile siteyi bir süre açık tuttuktan sonra "Nerde benim param ?" demeleri de domain teklifi kadar manidardır. Olay tamamen bundan ibarettir. MyBBDestek sitesi ben tek başıma olsam da bir şekilde açılacaktır. Ayrıca MyBBDestek sitenin kapalı veya açık olma durumu sadece ve sadece yönetimini ve üyelerini ilgilendiren bir konudur. 3. şahışlar bu konu hakkında talihsiz yorumlardan kaçınırlarsa sevinirim. Bu konu ile ilgili detayları önümüzdeki günlerde görürsünüz zaten. Konu hakkında ilk ve son açıklamamdır. İstediğinizi yazıp çizmekte özgürsünüz buna bir kısıtlama getirme olanağımız elbetteki yok ancak yaşadığımız dünyanın farkında olarak bir şeyler yazmanız hepimiz açısından daha iyi olacaktır.
MyBBDestek Yöneticisi...