Mybbdesteği sevdiğim için daha iyi bir yerden hizmet almasından yanayım.daha doğrusu,yanayız..Daha bir süre önce hepiniz "mybbdesteğin adam akıllı bir sunucuda barındırılmadığı ve sürekli kapandığı yönünce eleştiriler yapıyordunuz..ne oldu şimdi?" dediğim gibi ben tek değilim,sitenin sahibide ben değilim... Ama themem in yokluğunda yöneticiler,kendi aramızda kararlar aldık ve Mybbdestek için piltelekom gibi bir firma yerine daha kaliteli yerde barındırılmasına kanaat getirdik.
Neden piltelekom ile anlaşmaya gideyim? Neden kapatmayın kalsın diye yalvarayım ki? Ben aradım ve mesele para ise ben ödeyeyim o yazıyı kaldırın dedim "kes sesini beni dinle,muhattabım sen değilsin" dedi... E ben daha ne yapayım? Piltelekom un amacı zaten başkaymış bu da bahane olmuş oldu...Bizde gereken yedekte var,domainde bizde...istediğimiz an yönlendirmek çok mu zor bir iş? Ama yapmıyorsak düşüncelerimiz ve planlarımız var demektir.. Bu konuda senin yorum yapman veya benim yorum yapmam hiç birşeyi açığa çıkarmayacağı gibi,site sahibinin verdiği kararlarıda kimsenin eleştirmeye hakı yoktur...
Olayı farklı bir boyuta çekmek istemiyorum, ama sen eski bir meseleden dolayı "mybbdestek açıldığında" mybbci siteni kapatman şeklinde baskılara maruz kaldın ve "verilen emek var,giderlerini ben karşılıyorum,neden kapatayım" dedin...tabiiki de öyle,mybbdestek sitesininde tüm sorumluluğu ve verilen emeklerin mesuliyetini üstlenen kişi/kişiler mevcut..Bunların vereceği kararı kimse eleştiremez...

Konu sahibini bilgilendirmek için yazılmıştır tüm mesajlarım,ama arada çıkıp polemik yaratanlarda oluyor..alıştık artık.