Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bazı cahil cühela kesim ısrarla bir şeyleri görmek istemiyor. Politik görüşünüzü yansıtabilir, sizden görünebilir ama içeriye alınan paşa, general, yazar v.s takımının büyük çoğunluğu Türkiye'yi belli güçlerin kucağına oturtmayı amaçlayan bir oluşumun halkalarıdır. Ellerindeki iletişim ağı v.s ile sokağa dökülmeyi ve püskürmeyi bekleyen bazı kesimi çok rahat kullanabiliyorlar. Söylenecek bir şey yok, oyuna gelmemenizi tavsiye ederim. O olaydan sonra ülke 1000 tane şehit verdi diyen arkadaşım, acaba niye o kadar şehit verildi ? Hangi konu hakkında ne kadar malumata sahipsin ki gelmiş burda ahkâm kesiyorsun. Boş meydan okumalara heleki çocukça gazel okumalara kulağımız, karnımız her şeyimiz tok. O nedenle had biliniz.
Hala birşeyleri anlıyamamışsın

Tartışma yaratmak değil amacım ben kendi görüşlerimi belirttim sen o paşaları komutanları suçlu görebilirsin ? Ben buna birşey diyemem çünki senin şahsi görüşündür...

Paşalar ve komutanlar içeriye alındıkça ortaya şöyle bir hava çıktı..Devlet askere düşman biz askere ne yapsak devlet sesini çıkarmaz..

Galiba hiç tartışma programları siyaset meydanı filan izlemiyorsunuz aynen bu düşünce düşmanlarımız gözünde doğdu...Her gün tutuklma suçu günahı olmuyan bir kere kendi komutanıyla görüştü diye içeri alınan onca subay, komutanın ne suçu vardı...

Tüm bunlar manevi olarak ortaya bir açık çıkardı bizim açımızdan..Anlatmak istediğim bundan ibaretti evet olabilir ülkemizi içten çökertmeye çalışan çeşitli ülkeler için çalışanlarda vardı elbet bende en kısa zamanda bunların yakalanıp gerekli cezalarının verilmesini isterim..

Bugünden sonrada arkadaşlar israil ve yandaş ülkelerinin ürünlerini almıyalım..

Açıkcası bugün markete gittim ve hep türk firmalarının çıkardığı ürünleri aldım..Her ne kadar kalite eşit olmasada şu şerefsizlere para akıtmayalım