Ülkemize gizli veya göreceli saldırılar yapılmaktadır Gün birlik ve beraberlik günüdür.
Bunu anlatmaya çalışıyorum direk olmasa da ancak bazı arkadaşlar okuma yoksunu olduklarından bazı gerçekleri bilmiyor
Özürdilerim devlet konusunda.Benden sonraki arkadaşın mesajına bakar mısınız?Peki biz karşılık vermeyecek miyiz?İmkansız.
İsrail'i savunan kım allah aşkıına ya ? Oradaki albayları askerleri savunan kim ? Türkiye'de 10 Tane Osman Pamukoğlu olsa bu terörin fişini çekerler.Tabi biz size göre güçlü ülkeyiz (bölgede güçlü ülkelerden biriyiz ama Amerika ne derse yapmak zorundayız ) ondan bitmiyor değil mi terör ? Önce şu bağımsızlığımızı tekrar kazanmak , sonra da gerekirse 10 yıl da sürse dağa çıkıp o şerefsizleri avlamamız gerek.Bu arada bunları da yaparken istihbaratımızı her zaman yaptığımız gibi Amerikadan değil ; kendimiz kazanmalıyız
Haydi şimdi gidin ve bana bir vatansız etiketi yapıştırın
Gerçekler arkadaşlar bunlar.Siz burada benım dediklerime bu kadar tepki gösteriyorsanız ekşi , itü sözlük gibi herşeyin dobra dobra söylendiği yerlerde napacaksınız bilmiyorum