damnisrael[.]com ' u alıyorum arkadaşlar googleda banlarsa banlasın onuda protesto ederiz.
wordpress kuracağım.
makale yazmak isteyen arkaşlar üye olabilirler.
banner & vs. leri yayınlayalım.
Saçma işler yapıyorsunuz...
Hevesinizi anlıyorum bende 16. sayfada gördüm bu yazınızı şimdi herkes bu siteye link verse ne olacak direk sandbox ee ne işe yaradı. Biraz sabredin kaliteli bir site bulalım. Oraya yayınlayalım.
Eğer daha bunun farkına varamıyorsunuz yeni açılan bir siteye 10.000lerce siteden link gelmesinin sonucunun ne olacağını kestiremiyorsunuz terk edin bu
webmaster forumunu saçma işler yapıyorsunuz tekrar söylüyorum amacınız ne başarılı olmak mı yoksa milleti gareyana getirip sonra hiç bir işe yaramaması mı ?
OLMAYACAK DUAYA AMİN DEMEYELİM ! BU İŞ BU ŞEKİLDE OLMAZ
Hepiniz yardımcı olmak istiyorsunuz anlıyorum bende konuya hevesle girdim ama daha bir şey yoksa bekleyelim öfkeyle kalkıyorsunuz zararla oturmayalım bir düşünelim kimin elinde ne var döksün ortaya merak etmeyin kimse yardımını esirgemez ama yanlış bir şeyin peşinden koşmayalım.
18. sayfadan sonrasını henüz okumadım yemeğe gidip gelince okumaya devam ediyoruz yazdıklarıma cevap vermek isteyenler yazıyı alıntılayıp cevap verirlerse takip etmem kolay olur...