Site benim olmamakla birlikte seninle hiç bir bağım yok ve firmanızın müşteriside ben değilim.
Themem'den alınan bilgiyi aynen ilettim. Site devredilmiş diyorsunuz,ozaman devir alan kişiden alsaydınız ödemenizi? "Param yok" demiş sizde tamam ozaman 2 ay daha açık kalsın,2 aylık fatura daha eklerim demişsiniz..ne mantıksız bir eylemdir bu...para ödenmediyse en fazla 3 gün süre tanınır ve yine ödenmezse suspend edersin veya silip atarsın,olur biter...sana "2 ay daha idare et" denmedi..Bu senin fazladan para koparmak için yaptığın,çıkarcı bir iyilik ama bunuda dediğimiz gibi senden kimse istemedi.Themem sizinle çalışmak istediği için sizdeydi sitesi,şuan istesek elimizdeki son yedeği bir hosta kurup ns leri yönlendirip,siteyi açık tutabiliriz..Bu çok zor değil,sende öyle para koparcam diye kalırsın Ayrıca diğer yönetici arkadaşlardan birine şöyle bir şey söylemişsiniz sanırım,emin olmamakla birlikte olmayan birşeyi söylüyorsamda özür dilerim " domaini bize verin siteyi açalım" şeklinde bir konuşma geçmiş sanırım...benim duyduğum buydu,ki eğer doğru ise bu yine çıkarcı bir teklif,zor durumdan faydalanma,yağmalama eylemidir

Mybbdestek.com sahipsiz değil,
Şunu unutmayın ki kimse artık çocuk değil, Mybb ile uğraşanların neredeyse hepsi 20li yaşları geçti ve askerlik,iş vede öğrenim sorumlulukları ortaya çıktı.Kimse bu tür geleceğe yönelik etkinliklerden vaz geçipte oturup mybb ile uğraşmak zorunda değil.. Zaten mybb bir iş değil bir hobidir..Ve hobiler zevk aldığımız sürece yapılır..Sıkılırsam kapatırım,sıkılmazsam açarım..Kime ne? Senin müşterin themem ise ara ondan paranı iste,ha alamıyorsanda sil siteyi olsun bitsin? Neyin peşindesin ki