HoXLeY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
advaldo

Ellerine sağlık be kardeşim ! Helal olsun yazmak istediklerimi yazmışsın !

Diyorum " İSRAİL'İN KÜÇÜK GÖZÜKTÜĞÜNE BAKMAYIN " diye sonralarına önemini ve vermesi gereken mesajı vurgulamak için ÜNLEM işareti de koyuyorum yok arkadaşım neymiş İsrail'i savunuyormuşum da savaş da vatanımı milletimi satarmışım.

Açın gözlerinizi açın.Hayat blogger vs'de sağlık sitesi açıp azıcık birşey kazanıp " webmaster oldum " demek kadar kolay değil.Özellikle bu siyasi işler.

Devam edin arkadaşlar devam . Türkiye kullanılıyor diyoruz insanı yardımı islami yardıma çevirip ülkemizi harap ettiler diyoruz dinlemiyorsunuz.Devam edin !
İsrail diğer ülkelerin köpeğinden başka bişey değil emin ol.kendi vatanını da küçümseme.gerektiğinde tükürüğümüzle boğmayı biliriz adamı.. hatta onlar bizden daha iyi bilirler